Podeli
Foto: Printscreen/YouTube/ Halo Halo Tv Grand

Pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, već dugi niz godina živi u Štutgartu. On sada kaže da je život u Nemačkoj zbog koronavirusa potpuno stao, te da jedva čeka da se vrati u Srbiju.

Popularni Ćira ističe da svoje slobodno vreme koristi kako bi se bavio poljoprivredom i za druženje sa nekadašnjim drugom iz grupe “Ritam srca”, Jordanom Jocom Devićem.

PROČITAJTE JOŠ

“Ovih dana Joca i ja smo samo u studiju, situacija je takva da ništa ne radi, te smo primorani da okupimo ili kod kuće ili ovde”, rekao je Ćira za Grand televiziju i dodao da mu nedostaju putovanja, kao i da jedva čeka da dođe u svoju rodnu zemlju.


“Kada putujete, kao da ne postoji korona. Bio sam nedavno u Opatiji sa Sašom Popovićem i sve je funkcionisalo normalno. Ljudi su se čak i kupali, samo su maske na ulici podsetnik na pandemiju. Što se tiče Srbije, nije mi se desilo da za ovih 25 godina, koliko sam u Nemačkoj, ovoliko dugo ne dođem kući. Sve mi nedostaje, i Beograd i Aleksandrovac i Srbija. Ne mogu više da izdržim ovde”, priznao je pevač u emisiji “Grand” magazin.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar