Podeli
Foto: Printscreen/YouTube/HRT U Svom Filmu

Toni Cetinski prisetio se kolege i prijatelja Toše Proeskog, koji je tragično nastradao 16. oktobra 2007. godine na auto-putu kod Nove Gradiške. Hrvatski pevač je Proeskom posvetio opširan post s potresnim rečima uz njegovu fotografiju.

View this post on Instagram

“13 dugih godina “ Sutra negdje u ovo doba napustio si nas fizički ali samo fizički brate moj. Ne mogu vjerovati koliko i dan danas nedostaješ i koliko nam je još uvijek teško što si prerano otišao. Život stvarno nije fer ….😢 Pitaš me gdje sam i što radim? Plačem, da plačem…. Na cesti sam naravno i odvratna je kiša ali tvoj osmjeh je nada koja je svima u današnje čudno i zlo doba toliko potrebna. Biti će sve u redu dok imamo tebe koji nas čuva svojom prisutnošću, pjesmama i svemu dobrim i plemenitim što si ostavio na ovoj planeti. TI SI ANĐEO DOBROTE. Znam da nas čuvaš kao što i ti moraš znati da si uvijek u našim molitvama. Voli te brat ❤️🙏🏻🇲🇰

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski) on

PROČITAJTE JOŠ

“13 dugih godina. Sutra negde u ovo vreme napustio si nas fizički, ali samo fizički, brate moj. Ne mogu da verujem koliko i dan-danas nedostaješ i koliko nam je još uvek teško što si prerano otišao. Život stvarno nije fer… Pitaš me gde sam i šta radim? Na putu, naravno i odvratna je kiša, ali tvoj osmeh je nada koja je svima u današnje čudno i zlo doba toliko potrebna. Biće sve u redu dok imamo tebe koji nas čuva svojom prisutnošću, pesmama i svemu dobrim i plemenitim što si ostavio na ovoj planeti. TI SI ANĐEO DOBROTE. Znam da nas čuvaš kao što i ti moraš da znaš da si uvek u našim molitvama. Voli te brat”, napisao je Cetinski na društvenim mrežama.

Makedonski pevač Toše Proeski poginuo je na auto-putu kod Nove Gradiške u 26. godini i u suzama ostavio hiljade fanova s područja čitave bivše Jugoslavije. Tragičnom saobraćajnom nesrećom zaustavljena je blistava karijera u usponu mladog makedonskog muzičara, koji je osvajao glasovnim sposobnostima i karakterom.

Tokom karijere stekao je veliki broj fanova u svim zemljama bivše Jugoslavije, koji je ostao upamćen kao veliki humanista.

Godine 2003. dobio je humanitarnu nagradu Majke Tereze, kao UNICEF-ov ambasador dobre volje pomagao je deci, a njegova pesma “This world” postala je UNICEF-ova himna.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar