Cecin stil za rubriku Hronika: Zašto privlači toliko pažnje

Showbiz 16. dec. 202011:38 > 13:18
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Al kapone look", "naočare koje prekrivaju pola lica", "diektorka podzemlja", "frizura kao da je pekla paprike", samo su neki od komentara koje su izazvali stajlinzi Cece Ražnatović, i to oni van scene. Poslednji u nizu koji je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno korisnika društvenih mreža, jeste stajling sa sahrane Džeja Ramadanovskog od pre nekoliko dana. Ceca se tada pojavila sva u crnom, potpuno zamaskirana. Čak toliko da su se neki pitali je li to uopšte ona.

PROČITAJTE JOŠ

O njenim stajlinzima oduvek se govorilo i pisalo – neki za nju misle da je kraljica stila, dok je drugi na osnovu istih upoređuju s kraljicom podzemlja. Činjenično stanje je to da je njena garderoba koju kosi kada nije na sceni, neiscrpan izvor šala na društvenim mrežama.

Izdvojili smo najupečatljivije Tviter komenare koje je Ceca dobijala zbog onoga šta je nosila po sahranama, pomenima, na suđenjima, televizijskim gostovanjima, pa i manifestacijama.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Tvit ovog korisnika koji je pored svog teksta priložio i fotografije, najviše je komentarisan kada je u pitanju stajling folk pevačice sa sahrane Džeja Ramadanovskog.

„Bože me oprosti, ova žena je na sahranama uvek direktorka podzemlja“, glasi njegov komentar, ispod kojeg su se nizali komentari drugih istomišljenika.

Još jedan Tviter korisnik složio se s tim da pevačica preferira „mafijaške“ stajlinge za ovakve događaje.

„Voli taj Al Kapone look.“

„A ispod kaputa hekler.“

„Dojahala iz Mordora“, napisao je jedan tviteraš, aludirajući na to da ovako obučena i zamaskirana, sa šeširom, izgleda kao stanovnik grada u kojem vlada Sauron, zli čarobnjak iz „Gospodara prstenova“.

Ovaj korisnik Tvitera je umesto komentara objavio sliku, koja govori više od hiljadu reči. On smatra da bi Ceca sa ovakvim stajlingom mogla da bude glavna zvezda u „Nevidljivom čoveku“, u drugoj sezoni.

Nije samo sahrana Džeja Ramadanovskog izazvala toliko komentara. Ona je od ranije postala poznata po garderobi koju je nosila na ovakvim prilikama.

Jedan korisnik Tvitera napravio je i kolaž sa slikama.


„Estetika kojoj težim – Ceca na groblju u bundi, sa crnim naočarima koje pokrivaju pola lica, sa svećom u ruci od 300 dinara.“

Cecin sahrana-stajling ne može da prođe bez ogromnih naočara za sunce, pa su neki čak takav model nazvali baš po njoj – „Ceca na Arkanovoj sahrani“ naočare za sunce.

„Najjača slika u univerzumu.“

Čak su i životne situacije bile inspiracija da se okarakterišu njene slike sa groblja.

„Sutra imam ispit. Šta bi trebalo da radim trenutno vs šta radim“, našalila se jedna korisnica društvene mreže Tviter.

Kad je gostovala u emisiji „Hit Tvit“, njena bluza zapala je za oko mnogima. Naime, pevačica se u oba gostovanja u vremeskom razmaku od šest meseci, pojavila u istoj, ili bar sličnoj crnoj bluzi, zbog čega su mnogi korisnici Tvitera počeli da zbijaju šale na njen račun.

„Ali Ceca koja ima specijalnu bluzu za pojavljivanje u populističkim političkim talk šouovima“, napisao je kroz šalu jedan korisnik Tvitera, upoređujući ono što je nosila prilikom prošlog gostovanja u ovoj emisiji, dok je drugi šaljivo objasnio Cecinu bluzu tako što su emisije verovatno simali jednu za drugom.

„Imam osećaj da su ove dve emisije snimali u istom danu. Gospođa nije ni išla kući, samo je obukla sako.“

Za kraj ovog teksta priložićemo još jedan komentar na Cecin autfit, sa nastupa, kada nije bila u raskošnoj toaleti, već bez frizure i scenske šminke.

„Zauvek omiljena manifestacija – kulturno leto u Žitorađi i Cecin stajling – skupljena kosa, kao da je do izlaska na scenu pekla paprike sa mamom Mirom.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar