Foto: Printscreen

Serija "Žigosani u reketu" izazvala je ogromnu pažnju javnosti zbog brutalnih seks scena. Naime, Nebojša Dugalić, koji tumači lik Voje Todorovića već u prvoj epizodi imao je eksplicitne scene sa Jelisavetom Orašanin koja mu glumi ljubavnicu, a ona se odmah skinula u donji veš i pokazala svoje izazovno telo.

 

Foto: Printscreen

Naime, Dugalić je za medije pričao da se golotinja u današnje vreme najmanje koristi u svrhu umetnosti, a da je u ovoj seriji samo deo scene koji upotpunjuje i daje mu na težini i prijemčivosti. Takođe je istakao da je njegova kolegnica Jelisaveta uradila posao baš kako treba, te da su fino sarađivali jer je ona mlada glumica koja je imala iskustva sa takvim scenama, pa je samim tim uspešno odradila zadatak.

Foto: Printscreen

Nebojša je objasnio i svoju ulogu Voje, kojem su delovi karaktera raskalašni stil života i ljubavne scene. Uz to je dodao da Voja živi na deset strana istovremeno, a da su mu takvi ljudi bili inspiracija kroz odlično napisan tekst, uprkos tome što njegov život drugačije izgleda i temelji se na totalno suprotnim principima.

Foto: Printscreen

Zbog izuzetno dobrih komentara nakon prve dve epizode ove serije po prvi put je uživao gledajući sebe, iako to obično ne radi. Razlog je taj što smatra da je serija na nivou holivudske produkcije, ali sa srpskim šarmom.

PROČITAJTE JOŠ

S druge strane, Jelisaveta je u seriji „Ubice mog oca“ već „probila led“ što se tiče eksplicitnih seksi scena, a tom prilikom otkrila je da joj nije bilo prijatno. Ona je za medije istakla da se u tim scenama osećala neprijatno, te da bi joj bilo lakše da je trčala po livadi i jurila neko kuče.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)