Breskvica besna zbog uništenog automobila: Postavljam kamere

Zabava 30. apr. 202121:00
Podeli:
Breskvica Foto: Promo/YOUBOX

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica požalila se svojim pratiocima na Instagramu da joj je nepoznata osoba štetila automobil i naglasila da nije prvi put da se to dešava.

Pročitajte još:

Ljuta Breskvica je objavila sliku automobila i poručila da bi te ljude trebalo da bude sramota i da će zbog njih postaviti kamere.

„Meni zaista nije jasno šta sa ljudima nije u redu. Ovo je stoti put do sada da mi se dešava ovako nešto i zaista više neću da ćutim i trpim. Nije vam bilo dosta što ste mi udarali i grebali auto gde god ste ga videli sada ste odlučili i ovako nešto da uradite? I kod Chode sam videla video gde je pričao o tome kako mu je neko izgrebao kola“, napisala je Anđela i dodala:

„Šta nije u redu sa vama? Zašto mislite da imate pravo da radite ovakve stvari? Zaista treba da vas bude sramota. Udarali ste mi auto, skidali lajsne i svašta nešto i to uglavnom ispred mog stana. Meni je preko glave svega ovoga. I kamere će biti postavljenje pa ćete sledeći put kada odlučite da uradite ovako nešto morati da odgovarate. Prijatan dan vam želim“, napisala je ona na Instagram storiju.

Breskvica, instagram, post, stori, story
Foto: Instagram/brrrreskvica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar