Foto: Arhiva

Voditeljka Vesna Dedić i njena koleginica i dugogodišnja prijateljica Sanja Marinković stavile su tačku na svoje prijateljstvo još pre godinu dana. Vesna Dedić nije htela mnogo da komentariše razlog zbog kojeg je puklo prijateljstvo koje je bilo dugo 25 godina jer se vodi onom rečenicom "o bivšima sve najbolje", što u ovom slučaju važi i za bivšu prijateljicu i koleginicu Sanju. Ipak, na javnoj sceni desili su se mnogi prekidi prijateljstava među kolegama, tokom kojih su "sevale varnice".

PROČITAJTE JOŠ

Bosanski pevač Emir Đulović proslavio se duetom „Cipele“, koji je 2018. godine snimio s pevačicom Andreanom Čekić. Međutim, u intervjuu koji je početkom leta 2020. godine dao za expresstabloid.ba, rekao je da s njom više nije u kontaktu, i to njenom odlukom.

„Odnos između nas više ne postoji. Nismo u kontaktu, niti ćemo biti. To je bila njena odluka. Niko iz moje ekipe više nije sa njom u kontaktu. Uostalom, sve je onako kako treba da bude“, rekao je pevač tada, objasnivši da je pesma „Svadba“, koju je snimio s pevačicom Radom Manojlović prvobitno bila planirana kao duet s Andreanom Čekić.

Foto: Printscreen/YouTube/Andreana Čekić

Još jedne mlade Zvezde Granda prekinule su svoje prijateljstvo iz mnogobrojnih razloga. Pevačica Nadica Ademov družila se dugo sa koleginicom Aleksandrom Prijović o kojoj sada nema lepe reči –  ona je žestoko oplela po bivšoj drugarici, nazvavši je najpogrdnijim imenima, ali se tu nije zaustavila. Nadica smatra da se Aleksandra usled popularnosti mnogo promenila, a iskoristila je i priliku da je optuži za svoj raskid sa Stefanom Živojinovićem, bratom Aleksandrinog supruga, Filipa Živojinovića.

„Aleksandra je skot! Postala je zla, zavidna i iskompleksirana. Udarila joj je slava u glavu. Sa Filipom se smuvala samo zbog popularnosti. Svesno je to uradila. Sa njim je samo iz koristi. Kad sam se smuvala sa Stefanom, svima redom je pričala kako se čudi da on može da bude sa Romkinjom. Mislila je da ću da joj otmem slavu za kojom je čeznula“, navodno je besno tada govorila Nadica.

Za razliku od nje, Aleksandra se povodom ove teme nije oglašavala, niti je htela da komentariše bivšu prijateljicu.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/E-Stock/Strahinja Kostić

Folkeri Aca Lukas i Željko Šašić bili su kolege, prijatelji, pa i kumovi. Šašić je oduvek govorio da je on bio taj koji je Lukasu na početku karijere pomogao tako što ga je upoznao sa Marinom Tucaković i njenim mužem Aleksandrom Radulovićem Futom. Čak mu je „dao“ i svog tadašnjeg menadžera, pa i klavijaturistu, da bi mu Lukas na kraju uzeo i ženu Sonju. Da stvar bude još gora, Lukas je navodno kumovao Željku i Sonji na venčanju, a tadašnja Lukasova izabranica Nataša, družila se sa Sonjom sa kojom je i držala butik u Sava Centru.

Međutim, pre par godina, Lukas je demantovao celu priču u jednom statusu na Fejsbuku.

„Srž teksta je bila da objasnim da ja nisam nikakav Šašićev kum, ni prijatelj, a pogotovo mu nisam oteo ženu, jer ja nisam otmičar. Ponavljam, njegova tadašnja supruga i on nisu bili četiri godine u braku. To je srž i srž je da gospodin Šašić nikada to nije hteo da demantuje iz samo njemu poznatih razloga“, napisao je tada Lukas.

Foto: Arhiva

Ipak najboljniji „raskid“ među kolegama i prijateljima koji nas je sve ostavio u čudu, desio se između Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, koji su takođe kumovi.

Sve je počelo tako što, prema saznanjima Nova.rs, Jovana Joksimović nije ispoštovala dogovor koji je prethodno napravila sa svojim dugogodišnjim kolegom i kumom Srđanom Predojevićem. Njih dvoje su se nakon otkaza na „Prvoj“ dogovorili da angažuju advokata kako bi predali zajedničku tužbu protiv ove televizije.

Foto: Zoran Lončarević

Međutim, prema tvrdnjama našeg izvora, voditeljka je navodno odustala od tužbe, jer je uspela da dobije otpremninu od „Prve“, dok Predojeviću nije isplaćena nadoknada za dugogodišnji rad. Ovo je, navodno, bio trenutak kada je došlo do konflikta među dugogodišnjim saradnicima, prijateljima i kumovima.

Kako bi konflikte i svađe sakrila od očiju javnosti, Jovana je navodno sa suprugom Željkom Joksimovićem, koji je inače i većinski vlasnik „K1“ televizije, Srđanu ponudila nastavak zajedničke saradnje. Ovo je, međutim, prema tvrdnjama našeg izvora, bila samo farsa za javnost. Kako saznajemo, uslovi koji su Predojeviću tada ponuđeni, bili su neprihvatljivi, pa čak i uvredljivi, zbog čega je voditelj bez razmišljanja odbio tu ponudu.

Srdjan Predojevic i Jovana Joksimovic
Srđan Predojević i Jovana Joksimović Foto:Vesna Lalić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar