Balkanskom ulicom, gost Boris Isaković: 27. Epizoda

Emisije 17. feb. 202108:46
Podeli:
Foto:Nova S

Gost emisije "Balkanskom ulicom" autorke Vesne Dedić bio je glumac Boris Isaković.

Autorka je svog gosta najavila sledećim rečima – moj večerašnji gost pripada generaciji koja je volela Moma Kapora, i generaciji u kojoj je bilo strašno nepristojno hvaliti se.

Nakon ovih reši, Vesna je upitala glumca da li je vremenom naučio da se hvali.

AKO STE PROPUSTILI PRETHODNU EMISIJU

„Nemam više taj problem zato što sam s godinama prestao da razmišljam o tome. Nekako mi je najvažnije da ja znam da sam dobar posao uradio. E tu vrstu samopouzdanja imam. Kad dobijem scenario, i kad ga pročitam, pa kažem – Ovo je za mene. Ovo ću znati da uradim – i onda uzmem i uradim. Tu nalazim najveće zadovoljstvo“, rekao je i glumac i dodao kako je prema svojim studentima strog, ali da ume i da ih pohvali.

„Dosta kudim, ali znaju oni to. Kad prepoznam da ima trunčica nečega što je vredno da se pomene da je dobro, isto je važno to uraditi, i uradim to.“

Foto:Nova S

Glumac Boris Isaković pričao je i o svom kolegi Nebojši Glogovcu.

„Mnogo sam ga voleo. Ima jedna pesma koja me podseća na njega, ‘Zlatni dan’. Prvi pot sam je čuo dok smo radili zajedno, na snimanju ‘Krugova’, u Trebinju. Tada smo Vuk Kostić, Glogovac i ja bili zajedno u sobi, pa smo se družili, i on nam je tad pustio tu pesmu, i onda smo nas tri muškarčine u sobi plakali.“

Celu emisiju pogledajte u videu ispod.

Emisiju „Balkanskom ulicom“ možete gledati svakog utorka od 22 časa na televiziji Nova S, a repriza se emituje nedeljom od 13:40.

Repriza je nedeljom od 13.40 na televiziji Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar