Stanković pred revanš: Nadu nam niko ne može oduzeti

Video 25. feb. 202108:58
Podeli:

Lep je osećaj što sam na stadionu gde sam igrao 10 godina. Tada nisam ni pomislio da ću se vratiti kao trener Zvezde, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

„Zaista, velika emocija za mene, stanujem 300 metara odavde. Ovaj meč je lepa prilika za nas i rekao sam mojim momcima da je meč protiv Milana nagrada, premija, šansa da se pokažemo, a siguran sam da ćemo se pokazati“, rekao je Stanković na konferenciji za medije, uoči revanš utakmice šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

Prvi meč dva rivala u Beogradu završen je rezultatom 2:2. „Neće biti lako, čeka nas 90 minuta borbe, nećemo se predati i niko ne može da nam oduzme neku nadu da idemo dalje. To ne govorim kao pesimista nego kao realista“, kazao je on.

Na pitanje da li Zvezda može nešto da „prepiše“ od Intera i Specije, koji su bili bolji od Milana u Seriji A, Stanković je rekao: „Nerealno je prepisati, Zvezda i Inter su različite ekipe. Isto ne može ni od Specije. Nemamo dodirnih tačaka, ali na tim utakmicama smo videli da Milan može da bude ‘ranjiv’, kopiranje bilo čega nije realno“, kazao je Stanković i ističe da je Milan favorit. „Njima je i 0:0 dovoljno. Ali, mi hoćemo da igramo hrabro i pametno. Nema zaletanja, zatvaranja očiju, pa da se olupamo.

Pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, i kad se branimo i kad napadamo“, rekao je Stanković i dodao da neće sada da priča kakav je osećaj imao kada je ponovo izašao na teren San Sira, gde je dugo igrao za Inter. „Žao mi je što momci nisu osetili ni punu Marakanu, a neće ni San Siro. Jednog dana ćemo pričati o tome kako sam se ja osećao“, zaključio je Stanković.

Komentari

Vaš komentar