Spuštena zavesa na dvadeseti EXIT u Novom Sadu

Video 12. jul. 202108:27
Podeli:

Poslednje veče na Egzitu bilo je podjednako uzbudljivo kao i prethodnih nekoliko i publika je do ranih jutarnjih sati uživala u muzici omiljenih izvođača.

Četvrto veče festivala obeležili su nastupi Darka Rundeka, Masima Savića, Lajbaha, jednog od najvećih svetski di-džejeva Dejvida Gete, ali i mnogih drugih domaćih, regionalnih i svetskih muzičkih zvezda.

Sjajnu atmosferu napravio je upravo Dejvid Geta, koji se posle godinu dana pauze vratio na muzičku scenu, i nastupom još jednom oduševio publiku.

„Prošle godine, za vreme lokdauna, pokušao sam da svoje vreme učinim produktivnim, ja sam hiperaktivna osoba. Uradio sam dve stvari – bavio sam se humanitarnim radom tokom pandemije, pokušao sam da pomognem ljudima kojima je trebala pomoć. Sakupili smo prilično mnogo novca, kako bismo pomogli deci i ljudima kojima je trebala pomoć, za vreme pandemije. Takođe, po prvi put u 20 godina nisam putovao toliko, pa sam napravio mnogo muzike“, rekao je Geta.

Nastupom Solomona, koji je trajao do jutarnjih časova, završen je ovogodišnji festival, a Egzit je ispisao još jednu stranicu svoje, ali i globalne muzičke istorije.

 

Komentari

Vaš komentar