Olja Bećković je i ove nedelje sumirala za vas događaje koji su obeležili sedmicu za nama u svojoj autorskoj emisiji "Utisak nedelje" koji se emitije na televiziji Nova S.

Nikola Jokić je drugu godinu za redom osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige, a prvi put je MVP titula dodeljena u…štali.

Novinarka Tamara Skrozza govorila je za portal nova.rs u podcast-u „Snaga uma“, autorke Miljane Nešković, o svojoj dugogodišnjoj borbi sa parkinsonovom bolesti.

Ana Đurić Konstrakta zaslužila je svoje mesto među predlozima za utisak nedelje svojm originalnim nastupom na izboru za pesmu Evrovizije u Torinu.

POGLEDAJTE JOŠ

Poslanik Branko Radulović je u crnogorskom parlamentu imao zapažen igrokaz kojim je pokušao svojim kolegama da dočara vezu između državnih brendova i BDP-a.

Od završetka izbornog ciklusa u Srbiji funkcioneri SNS-a nekako izbegavaju da se pojavljuju u medijima. „Nastupaju“ samo odabrani koji pokušavaju da objasne ljudima šta nam se to sprema.

Protekle nedelje ulicama Beograda marširao je i „Besmrtni puk“, pitanje je samo u čije ime su šetali Nenad Popović i Dušan Bajatović.

Predrag Đukanović pokušao je da objasni gledaocima Pink televizije ko je izdajnik i ko bi sve trebalo da završi u zatvoru.

Prošle nedelje iz Kragujevca su stigle i loše vesti za radnike fabrike FIAT automobili, spremaju se, kako kažu sindikalci, bedne otpremnine, dok će nekima biti ponuđen posao u fabrikama ovog auto giganta u Poljskoj, Slovačkoj i Italiji.

Predsednika Vučića su na Sajmu automobila u Beogradu iznenadile vesti iz Prištine, čini se da će se saga o novim priznanjima Kosova i otkazivanju istih nastaviti sledećih nedelja.

BONUS VIDEO: Predlozi iz „Utiska“: „Neću da budem Švabo…“

Komentari

Svi komentari (0)