Foto: GOV.ME/S. Matić

Spreman sam da priznam da je Donald Tramp izgubio na izborima za predsjednika Amerike, tek kada se nedvosmisleno utvrdi da Džo Bajden i demokrate nijesu kupovali glasove, da Kamala Haris nije uzela od Vorena Bafeta kovertu sa 100 hiljada dolara za potrebe kampanje ili kada zvanični Vašington povuče ambasadorku Rajnke, kako su zatražili Crnogorski pokret, Komite, DPS i žalosna sova od Miodraga Živkovića - rekao je u Skupštini CG ministar pravde Leposavić odgovarajući na pitanje poslanika Medojevića da li on lično i Vlada priznaju rezultate izbora u Americi.

PROČITAJTE JOŠ:

Spreman sam da priznam da je vakcina AstraZeneka učinkovita tek kada se nedvosmisleno utvrdi da su istu primili premijer Krivokapić i šef ANB-a Vukšić, više skloni da vjeruju u prirodni imunitet stečen pričešćem nego u tamo neku grupu naučnika sa Univerziteta Oksford. Isto se odnosi na vakcinu Sputnjik! I nju ću priznati tek kada Komisija za istinu i pomirenje, koju sam upravo formirao, nedvosmisleno utvrdi da je istu dobio tovariš Putin – kazao je Leposavić u odgovoru na pitanje poslanika DPS-a Dragutina Papovića da li ministar lično i Vlada u cjelini više vjeruju u proces imunizacije ili u Mila Đukanovića.

Spreman sam da priznam da je korona virus nastao u kineskom Vuhanu a ne u Silikonskoj dolini tek kada se nedvosmisleno pokaže da Bil i Melinda Gejts nijesu ulazili u kuhinju (iz koje je izašla korona) od septembra 2019. do decembra iste godine – stoji u odgovoru ministra Leposavića na poslaničko pitanje Aleksandre Vuković da li da vjeruje Informeru po kome nam je korona došla od bračnog para Gejts a ne iz bratskog Vuhana.

Spreman sam da priznam da je Džordž Soroš glavni krivac za propast DF-a na izborima u Nikšiću tek kada se nedvosmisleno utvrdi da je Nebojši Medojeviću vrh Pokreta zabranio da se pojavljuje u kampanji, jer bi neki od njihovih glasača iz Dragove Luke ili Rastoka mogao da ga prepozna baš kao Soroševog čovjeka to jest sorošoida koji je u periodu od 2000. do 2003. bio u bordu Soroševe fondacije u Crnoj Gori – istakao je ministar pravde u odgovoru na poslaničko pitanje Milana Kneževića da li su za loše rezultate u Nikšiću više krivi glasači iz Dragove Luke ili fanovi DF-a iz Zubinog Potoka.

Spreman sam da priznam da je na fotografiji koja je kružila društvenim mrežama a na kojoj Vladimir Leposavić sa visoko podignuta tri prsta stoji isred Kipa slobode na njujorškom ostrvu Elis, počinjeno skrnavljenje tog veličanstvenog spomenika, kada Komisija za istinu i pomirenje nedvosmisleno utvrdi da je pomenuti pozdrav simbol neslobode, štaviše mržnje i rata, pod kojim su počinjeni najteži zločini u Evropi nakon 1945, uključujući i nedvosmisleno utvrđeni genocid u Srebrenici… Sve je ovo saopštio premijer Krivokapić u povjerljivom razgovoru sa šefom ANB-a Vukšićem o čemu će Odbor za bezbjednost i poslanik Raško biti detaljno informisani na prvoj narednoj sjednici.

PROČITAJTE JOŠ:

Spreman sam da priznam da se predsjednik Đukanović istinski pokajao za pomenuti genocid tek kada se nedvosmisleno utvrdi da je otišao u Potočare, kleknuo i tražio oprost za sve ono što je on učinio da do genocida dođe – reče ministar Leposavić u odgovoru na poslaničko pitanje poslanika Ibrahimovića iz BS-a zašto provociramo Leposavića sa Srebrenicom kada smo je davno oprostili Đukanoviću.

Spreman sam da priznam kako Leposavić ne zaslužuje da bude ministar u mojoj Vladi tek kada se nedvosmisleno utvrdi da fotografija Vladimira iz Bara sa tri prsta ispred Kipa slobode na ostrvu Elis, stoji u direktnoj korelaciji sa njegovim negiranjem genocida u Srebrenici – kazao je premijer Krivokapić odgovarajući na pitanje novinara da li je za novi skandal sa jednim od njegovih ljudi od povjerenja krivo poslaničko pitanje ili ministar.

Spreman sam da priznam kako je današnja Crna Gora žrtva raznih teorija zavjere jer je nepobitno utvrđeno da su DPS, Pink, Pobjeda, Informer, DN, CDM, Happy, Zvezde Granda, Borba i ostale analitike za proteklih dvije decenije posijali toliko nesreće, mržnje i neznanja da ni Komisija za istinu i pomirenje ministra Leposavića neće uspjeti da sanira situaciju. Izgleda čak da će agonija društva biti produžena jer je Vladimir Leposavić samo jedno od djece koja su rasla i oblikovana na pomenutim tekovinama DPS vremena zla. Logičan epilog dakle – lijepo, ljepše, Leposavić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)