Ivan Pernar Foto: Instagram/pernar.ivan

Bivši saborski poslanik, a sada najpoznatiji hrvatski učenik jedrenja, Ivan Pernar, na sebi svojstven način objasnio je odluku Kanađanke Leksi da ga prvom mogućom prilikom iskrca sa jedrilice zato što je, kako je rekla, 'rasista i obožavalac Hitlera'.

PROČITAJTE JOŠ:

Pernar je, naime, tu njenu odluku rastumačio kao reakciju starije žene koju je mlađi muškarac odbio kad je sa njime poželela seks. Na društvenom mreži Telegram objavio je poduži tekst u kojem objašnjava kako on vidi čitavu situaciju.

„U životu ćete često naići na ‘love – hate’ odnose, oni se najčešće pojavljuju kada neka osoba odbije seksualno nametljivo ponašanje druge osobe“, napisao je Pernar, prenosi Jutarnji list.

„Imate muškobanjastu ženu od 50-ak godina koja seksualno nastupa spram mlađeg i zgodnog muškarca. Govori mu da joj fali seksa. Ako ju muškarac izignoriše, onda kaže da će se napiti da se opusti i da kad se napije da nije baš svoja.

Onda dođe do tog muškarca na krevet, unese mu se u lice očekujući da će on povući neki korak, a on joj mrtav hladan kaže da ga ne zanima. Kao što pretpostavljate, taj tada postaje sve najgore i imaju potrebu da ga ogovarate. Jeste se sreli ikad s takvom situacijom?“, piše Pernar.

„Po mom sudu, smatram da muškarac ili žena koji sa toliko gorčine pljuju po drugoj osobi koja im ništa nažao nije učinila imaju prvenstveno problema u svojoj glavi, da su neostvarene ličnosti i da svoje komplekse leče na drugima“, zaključio je.

Podsećamo, iako se većinu vremena suzdržavala pisati o Pernaru, kapetanica Leksi koja ga je primila na svoj brod kako bi ga podučila jedrenju, poslednju je objavu na svom blogu posvetila gotovo u celosti Ivanu. Detaljno je opisala njegove stavove prema crncima i Jevrejima nazvavši ga ‘divljim rasistom koji obožava naciste’ i kazala je kako nije ni od kakve koristi na brodu zbog čega ona i dalje sama obavlja 95 odsto poslova.

BONUS VIDEO: Zoran Milanović: Dodik je poslednji problem BiH

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar