Zoran Milanović Foto: EPA-EFE/DANIEL NOVOTNY

Iz HDZ-a Hrvatske očigledno su poslednjih dana odlučili "skinuti rukavice" kada je u pitanju politička borba sa predsednikom ove zemlje Zoranom Milanovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su u seriji objava na Fejsbuku reagovali na poslednje Milanovićeve istupe, a jedna od njih je i tvrdnja hrvatskog predsednika da „niko njegov nije bio u Partiji ’89. i ’90. godine“.

„Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtev ušao u Partiju“, kažu iz HDZ-a.

Objavili su i fotografiju Milanovićeve Odluke o pristupanju Savezu komunista Jugoslavije iz 1985. godine, prenosi Klix.ba.

„Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana“, piše, između ostalog , u Odluci o prijemu u SKJ koju je objavio HDZ.

Dodali su da je „Milanović besramni, vrhovni lažljivac“ i da je očito “ da su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu“.

„Bio je u Titovoj gardi i Partiji, pa u državnoj administraciji za vreme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH. Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima“, stoji u objavi HDZ-a na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: Milanović brani Dodika

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar