Foto: Facebook/Cheryl Pickles

Čovek koji je proglašen krivim za užasno zlostavljanja dece pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji dok je čekao kaznu.

Andrev Hadvin (39) pronađen je mrtav u zatvoru HMP Durham u Britaniji juče, 2. februara – nedelju dana nakon što je osuđen za zanemarivanje dece i silovanje.

Hadvin i njegova partnerka Šeril Pikels su nekoliko godina mučili decu – izgladnjivali ih, hranili ih sapunom i gurali pod vreo tuš. I Hadvinu i Šeril je određen pritvor uoči izricanja presude za 28. april ove godine.

Par je izgladnjivao decu sve dok nisu bila toliko gladna da su kilometrima pešačili da bi po kantama supermarketa tražili hranu.

Foto: Shutterstock

U međuvremenu, par bi naručivao hranu za poneti i naterao decu da ih gledaju kako jedu dok su bili primorani da stoje u stresnim pozicijama duži vremenski period.

Ostalo zlostavljanje uključivalo je zaključavanje dece u orman i prebacivanje jednog preplašenog deteta preko mosta na autoputu.

Ministarstvo pravde potvrdilo je da je Hadvin umro, rekavši za Mejlonlajn da je istraga u toku.

Portparol Ministarstva pravde rekao je: „Zatvorenik HMP Durham-a Andrev Hadvin umro je 2. februara. Kao i kod svih smrtnih slučajeva u pritvoru, Ombudsman za zatvore i probaciju će istražiti slučaj“.

Komšije su opisali par kao „jeziv i tajnovit”, dodajući da su znali da čuju „sve vrste čudnih zvukova koji dolaze iz njihove kuće”.

PROČITAJTE JOŠ:

Na kraju, kada su deca prijavila zlostavljanje odrasloj osobi od poverenja koja je pokrenula slučaj u policiji, Hadvin i Pikels su upali u paniku i falsifikovali, za koja su se pretvarali da su ih napisala deca.

U pismima, ispisanim detinjastim rukopisom, stajalo je: „Izvinjavamo se, lagali smo“, a zatim se objašnjavalo da su oni izmislili optužbe protiv njih, prenosi Dejli mejl.

Stručnjak za rukopis je zatim otkrio pisma kao lažna.

Tokom istrage, koja je trajala četiri godine i uključivala je više od 150 svedoka, detektivi su otkrili da su Hadvin i Pikels u više navrata zlostavljali decu tako što su ih terali da jedu sapun, zaključavali ih u ormane, terajući ih da se kupaju pod vrelim tuševima i kupkama – ponekad su im potapali glave u vodu i uskraćivali pristup hrani.

Deca su često morala da traže ostatke da jedu, a jednom prilikom su pronađena u 4 sata ujutro kako sami hodaju do supermarketa udaljenog 6,4 km u potrazi za hranom.

Par bi takođe naručio hranu za poneti i naterao decu da ih gledaju kako jedu dok su bili primorani da stoje u stresnim položajima duži vremenski period. Hadvin i Pikels optuženi su za višestruka krivična dela zanemarivanja dece i seksualne aktivnosti sa detetom.

Hadvin je takođe optužen za tri tačke silovanja u vezi sa nedavnim zlostavljanjem drugog deteta. Par je negirao sve optužbe, što je rezultiralo sedmonedeljnim suđenjem u Tesajd Kraun kortu.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar