Foto: LVPMD

Porodica muškarca sa Long Ajlenda koji je plesao nag na poker stolu u kazinu u Las Vegasu tvrdi da je bio "drogiran" na momačkoj večeri kojoj je prisustvovao.

Brajan Danilčik (35) bio je u Gradu greha na druženju i počeo je da se ponaša neprimereno nakon što je popio piće, kaže njegova trudna supruga.

Mišel Danilčik je tvrdila da mu je u piće stavljena ‘halucinogena droga’, dok je njegov otac – koji je bio svedok incidenta, rekao da je njegov sin bio imao „promenjeno stanje uma“.

Danilčik se suočava sa optužbama za nasilno ponašanje, zlostavljanje i pet tačaka za nedolično izlaganje nakon što je uhapšen u nedelju.

Uhvaćen je kamerom kako potpuno go stoji na vrhu stola u kazinu.

Danilčik se navodno „popeo na sto za poker, došao i razmetao se svojim genitalijama svima koji su prošli otkrivajući svoj penis i testise“, navodi se u policijskom izveštaju.

Policajci su rekli da je, dok je obezbeđenje krenulo ka Danilčiku, on izložio „svoj anus svima koji su prolazili na glavnom spratu“.

Mišel je u sredu branila postupke svog muža za koje je rekla da su bili van karaktera.

„Počeću tako što ću reći da smo mi dobri ljudi i da je moj muž sjajna osoba“, rekla je ona.

Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„On nikada ne bi postupio na takav način. On je žrtva. Osoba koja je odlučila da drogira mog muža je pravi kriminalac i kriva je za takvo ponašanje. Njegovo piće je bilo prošarano nekom vrstom droge koja je izazvala tešku halucinogenu reakciju. On se ne seća da se to dogodilo, tako da intenzivno radimo u hitnoj pomoći i posećujemo lekare radi toksikološkog očitavanja kako bismo saznali o kojoj se vrsti droge se tačno radi“, navela je ona.

Policija kaže da je Danilčik udario jednog čoveka u Bird baru u hotelu Flamingo u nedelju u 23.20.

Danilčika su tada videli kako svlači odeću dok su bezbednosni službenici pokušali da ga privedu, ali je on uspeo da pobegne dok je vikao.

Zatim je otišao do kazina gde se odvijala scena snimljena na video snimku.

Danilčik se mogao videti kako se penje na jedan od poker stolova u prepunom kazinu.

Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danilčikov otac, Vilijam Danilčik, rekao je da je njegov sin bio „u izmenjenom stanju uma“ u vreme incidenta.

„On i njegov prijatelj su sedeli napolju i razgovarali o osiguranju vlasnika kuća, a neko je unutra kupio rundu za sve“, rekao je.

PROČITAJTE JOŠ:

„Spremali su se da napuste bar, pozvali su ih unutra i rekli: ‘Hej, kupili su turu, pića su ovde’. Tako su ušli i popili piće, a on je izašao napolje i 10, 15 minuta kasnije rekao je svom prijatelju: ‘Nešto je čudno. Nešto nije u redu sa mnom’. Počeo je da postaje paranoičan i pobegao je. Krenuli su za njim i našli ga i pokušavali da ga smire, ali on je postajao sve gori i gori, i u suštini, ova droga ga je preuzela i on je pobegao“, naveo je on.

Danilčik je odveden u prostor za zadržavanje i bio je prekriven ćebetom.

Policija je rekla da je izgledao kao da je u „promenjenom mentalnom stanju“ i da je sarađivao.

Rekli su da su njegovi vitalni podaci stabilni i kako su nastavili sa istragom postao je lucidniji, ali nije mogao da se seti incidenta.

Danilčik je potom odveden u pritvorski centar okruga Klark, pre nego što je pušten.

Njegovo sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za četvrtak, 17. avgusta.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar