Jakov Milatovic ministar ekonomskog razvoja Crne gore
Jakov Milatović

Građani Crne Gore od svih donosilaca odluka očekuju da budu mnogo više odgovorni prema njima, kazao je crnogorski ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović i naveo da će premijer Zdravko Krivokapić sam odlučiti da li će biti deo pokreta čije osnivanje je najavljeno.

Milatović i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, nakon što su u subotu najavili osnivanje pokreta, danas nisu saopštili više detalja o tom planu.

Milatović je novinarima u Dubaiju kazao da je iza njih istorijski period i da im je bilo zadovoljstvo i čast što su bili ministri u Vladi Krivokapića.

POGLEDAJTE JOŠ:

On je naveo da su sva dešavanja prethodnih dana za njih bila iznenađujuća. Prema rečima Milatovića, važno je sačuvati kontinuitet istorijske pobjede od 30. avgusta 2020. godine.

“Naš tvit od juče je bio u tom pravcu. Crna Gora ne može više da čeka, Crna Gora je zemlja u kojoj građani hoće reforme, u kojoj su građani već videli da mogu da imaju veće plate i očekuju od svih donosilaca odluka da budu puno više odgovorni prema njima nego što je to bilo u prošlosti”, kazao je Milatović.

Kako je naveo, ostaje gorak utisak i bol, da je čovek koji je učestvovao u pobedi od 30. avgusta bio upravo taj koji je srušio Vladu.

On je, odgovarajući na pitanje novinara da li će Krivokapić biti u pokretu čije osnivanje su najavili, kazao da je Krivokapić pobednik i da će kao takav ostati upamćen u crnogorskoj istoriji, kao čovek koji je bio nosilac pobedničke liste, koju je podržalo 34 odsto građana.

“Hoće li profesor Krivokapić i kako će nastaviti svoj politički život, to će on sam odlučiti. U svakom slučaju treba ujek reći da je on pokretač, ostavimo profesoru da odluči”, naveo je Milatović.

BONUS VIDEO Krivokapić: Od sutra više neću biti premijer, to je već dogovoreno

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar