Jasmin Kennedy Foto:Osceola County Sheriff's Office

Majka sa Floride koja je verovala da je "Bog" navodno je priznala da je zadavila svog 13-godišnjeg sina jer je želela da ga "poštedi đavola", navodi se u sudskim zapisima.

Jasmin Kenedi je uhapšena u ponedeljak nakon što je navodno ugušila sina u njegovom krevetu u porodičnoj kući u okrugu Osceola.

Ova 37-godišnja mama sebe je nazvala „Jahve“ — što na hebrejskom znači „Bog“, prema sudskim spisima.

Dok je bila u pritvoru, detektivi su je pitali da li zna zašto je ispitana.

Kenedi je rekla da je „ispitivana zbog toga što je sina poslala kući“, navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao VFTV.

Na pitanje da pojasni svoje komentare o svom sinu, Kenedi je citirana da je rekla da ga je „poštedela od đavola“.

Detektivi su takođe primetili da je majka dvoje dece sebe nazivala „Jahve“, što je sa hebrejskog prevedeno kao „Bog“.

Kenedi je optužena za ubistvo sa predumišljajem, nasilje u porodici davljenjem, teško zlostavljanje dece i zanemarivanje dece.

Sudija je u utorak naložio ženi pritvor bez kaucije.

Tragedija se odigrala kada su šerifovi zamenici primili poziv hitne pomoći u ponedeljak oko 7:30 i otrčali u kuću u Sent Klaudu da pronađu 13-godišnje dete mrtvo na krevetu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kenedi je „spontano“ priznala onima koji su prvi došli na lice mesta da je udavila svog sina, rekao je šerif okruga Osceola Markos Lopez tokom konferencije za novinare.

Kenedi je delila dom sa svojom majkom, majčinim dečkom i svoja dva sina, od 5 i 13 godina.

Ženino mlađe dete spavalo je na gornjem krevetu iznad njegovog brata i bilo je prisutno tokom smrtonosnog napada, prema zvaničnicima.

Dečak je potrčao po pomoć, ali dok je bilo ko u kući shvatio šta se dešava, 13-godišnjaku nije bilo spasa.

Bolničari koji su pozvani u kuću otkrili su tinejdžera kako leži licem prema gore na svom krevetu. Preminuo je na licu mesta.

„Uvek je tragedija kada se uzme neko tako mlad“, rekao je Lopez. „Život im je upravo oduzet. To pogađa kuću, posebno kada imate decu“, naveo je.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar