Jakov Milatovic ministar ekonomskog razvoja Crne gore
Jakov Milatović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zamenik predsednika Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović biće kandidat te partije za predsednika Crne Gore, potvrđeno je "Vijestima" iz više partijskih izvora.

Odluka je donešena sinoć oko jedan sat nakon ponoći. Iz PES su se oglasili i zvaničnim saopštenjem u kome se navodi da je „Glavni odbor jednoglasno je podržao kandidaturu Jakova Milatovića za novog predsednika Crne Gore“.

„Odluka je doneta nakon što je Predsedništvo Pokreta uputilo predlog članovima Glavnog odbora koji su na vanrednoj sednici ocenili da je ovo najbolja i najispravnija odluka, posebno imajući u vidu da je čovek njegovih profesionalnih i ličnih osobina neko ko će na dostojanstven način upravljati Crnom Gorom u narednih pet godina.

POGLEDAJTE JOŠ:

Podsećamo, na lokalnin izborima održanim u oktobru Milatović je predvodio snage koje su nakon više decenija pobedile DPS u glavnom gradu“, piše u saopštenju PES.

„U politiku sam ušao na poziv građana, i osećao sam odgovornost da poslušam njihov glas koji je akumuliran i kroz organe partije. Siguran sam da ćemo okupiti snagu koja se pokazala kao nesalomiva, uprkos nepravdi koja je pokazala svu slabost sistema i običnog građanina kakav je i Milojko Spajić“ izjavio je Milatović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar