Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

U Velikoj Britaniji se ovih dana priča o novoj kontroverznoj knjizi o kraljevskoj porodici u kojoj se, između ostalog, navodi i da su princ Hari i Megan Markl "razgovarali o Megzitu i pre nego što su se venčali" jer je Hari bio "duboko nesrećan već neko vreme".

Hari i Megan trenutno žive u vili Tajlera Perija vrednoj 18 miliona dolara pošto su u martu napustili kraljevske dužnosti, a novi izvori upoznati sa dešavanjima sada otkrivaju da će kontroverzna biografija „Potraga za slobodom: Hari i Megan i nastanak moderne kraljevske porodice“ koja će biti objavljena 11. avgusta predstavljati istraživanje o tome kako je kraljevski par došao do odluke da se otcepi od ostatka porodice.

Jedan insajder je rekao za britanski tabloid San da je „seme Megzita posejano mnogo pre nego što su se Hari i Megan venčali“; Megzit je ime koje su mediji nadenuli njihovom odlasku iz kraljevske porodice kao varijaciju na Bregzit.

Dejli mejl prenosi navode izvora da će nova knjiga jasno staviti do znanja javnosti da odluka Harija i Megan da napuste kraljevske dužnosti nikako nije bila ishitrena, već dobro promišljena i unapred isplanirana.

Koautor knjige Omid Skobi, koji je Megan i Harija pratio na velikom broju kraljevskih putovanja, rekao je da ni Hari ni Megan nisu očekivali da stvari ispadnu ovako kako su ispale.

Foto:EPA-EFE/NEIL MUNNS

Pročitaj i:

„Oni su par koji je ostao veran svojim principima i snažan pred nevoljama koje su se odvijale javno, u medijima, i volim da mislim da ova knjiga priča definitivnu verziju njihovog zajedničkog života“, rekao je Skobi.

U opisu knjige navodi se da „malo ljudi zna pravu priču o Hariju i Megan“.

O princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl neprestano se priča otkada su započeli avanturu raskidanja sa kraljevskom porodicom; neko vreme su proveli u Kanadi, američki predsednik Donald Tramp poručio im je, kad su krenuli u Ameriku da mu ne pada na pamet da ih izdržava i plaća im obezbeđenje novcem poreskih obveznika. Ipak, čini se da Hariju i Megan prilično dobro ide.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar