Foto: JR Davis / Newscom / Profimedia

Letovalište bivšeg predsednika Donalda Trampa na Floridi, Mar-a-Lago delimično je zatvoren zbog pojave koronavirusa.

Pročitajte još:

Članovi kluba rekli su AP-u i Rojtersu da je nekoliko zaposlenih u karantinu „iz predostrožnosti“ a da je „deo kluba“ privremeno zatvoren.

Za sada se ne zna koliko dugo će delovi kluba biti zatvoreni ni da li to ima ikakvog uticaja na bivšu prvu porodicu SAD.

Bivši predsednik preselio se u Mar-a-Lago nakon što je napustio Vašington u januaru i provodi vreme odmarajući, igrajući gočf i družeći se sa prijateljima i republikanskim liderima. Tramp navodno smišlja strategiju ponovnog kandidovanja na izborima 2024.

Tramp je prošle jeseni kratko hospitalizovan zbog koronavirusa. Njegova supruga Melanija i sin Baron takođe su bili pozitivni na kovid.

Ovo nije prva pojava korone u Mar-a-Lagu. Prošle godine, visoki brazilski zvaničnik bio je pozitivan na koronu nakon što je neko vreme proveo u klubu, družeći se sa Trampom na njegovoj rođendanskoj zabavi.

Korona se u Trampovoj Beloj kući pojavljivala više puta jer se osoblje nije pridržavalo epidemioloških preporuka. Maske se nisu nosile a organizovana su masovna okupljanja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar