Milo Djukanovic
Milo Đukanović Foto:EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK

Nikada u novijoj istoriji Crne Gore nije bilo manje poštovanja Ustava, nikada nije bilo takvog nepoštovanja zakona i manje transparentnosti u radu državnih institucija, saopštio je predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović.

Iz DPS je saopšteno da je juče održana završna konvencija te partije u Petnjici, sa koje je poručeno da je „poslednjih 15 meseci bilo vreme propadanja naše države, te da se ne sme dozvoliti da se dalje gubi vreme već je potrebno učiniti sve kako bi se Crna Gora vratila na pravi kolosek“.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Na planu zdravstvene zaštite dobili smo katastrofalne rezultate. Imamo rekordnu nezaposlenost, a samo u periodu od januara do avgusta ove godine izgubljeno 30 hiljada radnih mesta u odnosu na isti period prethodne godine. Ova Vlada je uspela da ugrozi građanski i sekularni karakter Crne Gore, multietničku demokratiju i evropski put naše države, čemu najbolje svedoči izveštaj Evropske komisije“, rekao je Đukanović, prenose Vijesti.

On je poručio da „imamo iskustvo sa neznavenom i nedobronamernom vlašću, koja nije posvećena crnogorskim državnim interesima“.

„Vlast je pokazala da je tokom prethodnih godinu dana služila interesima samo jedne verske zajednice i interesima dve druge države, a ne interesu države na čijem se čelu nalazi. Nacionalizam ponovo divlja u našem susedstvu, da je zato važno da imamo jak front otpora, te da taj front otpora čini moćna partija kakva je DPS“, saopštio je Đukanović.

BONUS VIDEO Marko Lovrić: Doček Krivokapića – teško da je reč o omašci

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar