Foto: Privatna arhiva, EPA-EFE/METROPOLITAN POLICE HANDOUT

Devojka koja je izbezumila svet nakon što je tvrdila da je Medlin Meken prekinula je ćutanje po prvi put otkako je DNK test pokazao da ona nije nestala Britanka.

Džulija Vendel (21) prikupila je ogroman broj pratilaca na Instagramu nakon što je otvorila nalog „Ja sam Medlin Meken“ – i čak je dobila pečat odobrenja za obavljanje DNK testa od Madienih roditelja Kejt i Džerija.

Ubeđena da je to devojka na osnovu ključnih identifikacionih obeležja u njenom oku i na njenoj nozi, samozvana vidovnjakinja dr Fia Johanson se uključila u slučaj kao njen portparol.

Nakon što nije dobila rezultate koje je očekivala, par je pao.

Džulija tvrdi da ju je Johanson jednostavno koristila da poveća svoje sledbenike i da privuče više posla kao „privatni istražitelj“.

Foto: Privatna arhiva

Džulija – koju je dr Fia odvela u SAD zbog njene „bezbednosti“ – odlučila je da se vrati u svoj rodni grad u Poljskoj da ostane sa ocem nakon što joj je rečeno da je „100 odsto Poljakinja“ u njenim DNK rezultatima.

Sada sa novog naloga pod nazivom „Jesam li ja Džulia Vendalt“, koristeći drugačiju verziju svog prezimena, dala je dugačak izveštaj o svojim odnosima sa doktorom.

Navela je: „Kada sam prvi put srela Fiju, mislila sam da želi da mi pomogne. Sada znam da želi samo nove pratioce, nove klijente.“

Dodala je: „I moram da kažem da nikada nisam rekla da sam Medlin. Uvek sam govorila da verujem da bih mogao da budem Medlin.“

Foto: Albanpix Ltd / Shutterstock Editorial / Profimedia, TikTok/shellmc22

Uprkos medicinskom izveštaju, ona nastavlja da osporava dokaze.

Rekla je: „Napravili smo DNK test predaka, pre nekoliko sati Fia mi je poslala rezultate, ali ne iz porekla, poslala je rezultate sa druge platforme. Saznala sam koju vrstu krvne grupe imam. I ne poklapa se sa krvnom grupom mojih roditelja. Moja porodica od majke je mnogo puta govorila kada sam bila mlađa da imamo korene u Nemačkoj i Holandiji.“

„Tako da sada ništa ne razumem. Fia je rekla da sam Poljakinja, da imam i ruskog i litvanskog porekla, ali porodica je rekla da sam Poljakinja i da imam nemačko i holandsko poreklo, pa šta je prava istina?“ ispitivala je.

Tvrdila je da nije „zabludna ili luda“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Možete ponovo da procenite sve ove stvari i pokušate da stvorite još jedno novo mišljenje“, rekla je ona.

„Nikada nisam želela publicitet. Nisam sve ovo radila zbog pažnje ili muzičke karijere“, dodala je.

Odgovarajući na optužbe, dr Fija je rekla: „Džuliji su date sve informacije o njenim DNK rezultatima kako bi sama proverila. Iako je Džulija razočarana ovim otkrićem i reflektori bi mogli nestati, istina predstavljena u rezultatima govori o možda nepoželjnoj novoj stvarnosti“, navela je ona.

„Pokušala sam da joj pomognem da pronađe svoj pravi identitet kako je želela, i nadala sam se da ću joj kroz ovo putovanje pružiti utehu. Uprkos njenim nedavnim objavama, želim joj dobar i srećan život“, rekla je.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar