Foto: Gareth Fuller/Pool via REUTERS

Nakon sahrane princa Filipa u Vindzoru, usledio je trenutak koji su mnogi obožavaoci i poštovaoci kraljevske porodice širom sveta očekivali. Prinčevi Vilijam i Hari su hodali jedan do drugog i razgovarali.

PROČITAJTE JOŠ:

Ova scena postala je jedna od najupečatljivijih slika tog dana, prenosi Dejli mejl.

Činilo se da prinčevi nagoveštavaju da je došlo do privremenog otopljavanja u njihovim donedavno hladnim odnosima, dok su ćaskali nakon službe.

Prošlo je više od godinu dana otkad su poslednji put viđeni zajedno u javnosti.

Prošlo je svega nekoliko nedelja od intervjua koji su Megan i Hari dali Opri Vifri. Uprkos tome, prinčevi su delovali opušteno dok su razgovarali. Ova scena se odigrala dok su se kretali od kapele Svetog Đorđa do zamka Vindzor.

Vojvotkinja od Kembridža, kako pišu britanski mediji, bila je ta koja je izgladila put ka ovom pomirenju dvojice braće.

Dok su izlazili iz kapale, Vilijam je razgovarao sa sveštenikom Dejvidom Konerom, a Hari je ćaskao sa Kejt iza njih.

Izbegavajući veliki broj automobila, porodica je počela da hoda malo brže. Vilijam je u početku išao ispred supruge i brata, ali se onda okrenuo ka njima da razgovara sa Kejt. Hari je tada sustigao brata i snaju i neko vreme su šetali zajedno, a Vilijamo lice je zaklanjala maska.

Tada se Kejt udaljila od njih dvojice i počela je da razgovara sa groficom od Veseksa i njenom ćerkom Lejdi Luiz – ostavivši braću nasamo.

Očigledno je ovo zbližavanje došlo u trenutku nakon dana opipljive napetosti.

Braća su ranije snimljena na sahrani kako hodaju iza kovčega svog dede. Između njih je bio Piter Filips, njihov rođak.

Vojvoda od Kembridža je koračao ispred brata dok su ulazili u kapelu iz 15. veka, a u jednom trenutku se atmosfera činila izuzetno hladnom. Vilijam je sedeo sa Kejt okrenut nasuprot Hariju, ali izgleda da nisu uspostavili kontakt očima, već su gledali ka dedinom kovčegu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar