Princ Čarls i princ Hari. Foto: Leon Neal/Pool via REUTERS

Princ Hari vratio se u vikendicu Frogmore nakon što je juče prisustvovao sahrani princa Filipa u dvorcu Vindzor.

Pročitajte još:

Vojvoda od Saseksa je ove sedmice doleteo u Britaniju kako bi prisustvovao sahrani svoga dede, dok je njegova supruga Megan koja se nalazi u sedmom mesecu trudnoće ostala u Los Anđelesu.

Svi koji dođu iz SAD-a u Veliku Britaniju moraju da budu u karantinu 10 dana po dolasku, pa će tako Hari ostati u samoizolaciji u Vindsovoj vikendici Frogmore do povratka u SAD.

Juče mu je dozvoljeno da prisustvuje sahrani u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, u skladu sa vladinim pravilima koja predviđaju izuzetke u takvim prilikama.

Princ Hari.
Princ Hari. Foto: Gareth Fuller/Pool via REUTERS

Ali se sada mora vratiti u samoizolaciju, pa se tako odlučio na vikednicu u kojoj je nekada živeo sa Megan, a portal Dejli Mejl naslućuje da će slobodno vreme iskoristiti da je renovira.

Iako na bdenju nisu bili preterano bliski princ Čarls namerava da provede neko vreme sa mlađim sinom, a moguće je i da danas zajedno prošetaju, tvrde izvori.

Spletom  okolnosti on se u Kraljevstvo vratio samo nekoliko nedelja od intervijua koji je izazvao pometnju u monarhiji. Naime, oni su u tokom intervijua optužili palatu za rasizam i loše ophođenje prema njima i njihovom sinu Arčiju.

Neki tvrde da princ Čarls rekao da je duboko povređen, ali da je rešen da popravi prekinutu vezu sa svojim sinom.

Princ Carls
Princ Čarls. Foto: Leon Neal/Pool via REUTERS

Šuška se da će Čarls doći do vikendice kako bi sa Harijem popričao i kako bi proveli vreme zajedno. Međutim, Hari je ipak nestrpljiv da se vrati u Ameriku i bude sa Megan, koja je u odmakloj trudnoći. Prema nekim informacija, već sutra bi mogao da odleti nazad u Los Anđeles.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram