Foto: Svetlana Mandić/Vijesti

U Baru se održava protest Demokratske Crne Gore protiv formiranja manjinske vlade i odbrane izborne volje građana. Organizator okupljanja je Demokratska Crna Gora čiji je lider bivši predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić. Protesti nezadovoljnih građana predvođeni su parolom Demokrata “Ustani. Odbrani. Pobedi.”

Prvi se ispred Demokratske Crne Gore građanima obratio potpredsjednik i poslanik te partije Albin Ćeman.

“Možda smo različti po veri ili naciji ali smo isti po istini, pravdi i borbi za bolju Crnu Goru”, kazao je Ćeman i naglasio da su partije sa upitnim cenzusom “ustavni pučisti”.

Ukazao je da će ta partija “nastaviti hrabro na putu istine i pravde”.

“Narod misli da je potrebno raspisati prevremene parlamentarne izbore”, kazao je Ćeman.

Predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić rekao je da sloboda živi među narodom, rasplamsava se ponovo i pobediće još jače i ubedljivije da, kako je poručio, “niko ne bi izdao sve nas zajedno”.

“Zbog vašeg dostojanstva i slobode, mnogi su nervozni. A nije im lako, krenuli su putem izdaje i obmane. A kada krenete putem prevara onda su kratke noge”, kazao je Bečić.

Kako je istakao, nasilje prizivaju i izazivaju oni koji bježe od suda naroda i koji su krenuli putem izdaje izborne volje građana Crne Gore.

“Oni koji su dozvolili da se ulicima Bara šetaju trovači naše dece i šverceri cigareta. Ali neka znaju da kriminal i korupcija neće više vladati ovom prelepom zemljom”, rekao je Bečić.

Prema njegovim rečima, od suda naroda se ne može pobeći.

Bečić je rekao da mu je čast što je na ulici sa slobodnim narodom.

“Nisu časna i slobodna mesta na kojima se kocka, gde se truje naša omladina, gde se prave putevi izdaje. Časna mesta su ona gdje se ide putem poštovanja volje naroda”, kazao je Bečić.

Tvrdi da se “ujedinila Crna Gora, ujedinio se Bar”.

“Nikada više neće tajkuni i kriminalci vladati Crnom Gorom”, kazao je Bečić.

BONUS VIDEO: Jovana Marović Pravi je trenutak da Milo da šansu Crnoj Gori

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar