Marinika Tepić i Ana Brnabić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Vlada republike Srbije

Nakon što je premijerka Srbije Ana Brnabić na Tviteru objavila spot u kojem targetira lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpredsednica ove stranke Marinika Tepić uzvratila je istom merom.

Tepić je na Tviteru podelila spot pod nazivom „Zašto Ana Brnabić grebe da ostane na vlasti“.

„Samo “teaser” kako bratija Brnabić izvlači milione državnih para od kada Ana vodi Vladu, a brat Igor Aseko! Uz Prvog kuma Nikolu Petrovića prošla inicijaciju za “sistem” partije i bratije: desna ruka – levi džep! Dok 30% dece u Srbiji živi na ivici siromaštva i leče se SMS-om“, napisala je Tepić na Tviteru i podelila video.

U spotu se navodi da je neposredno nakon što je Ana Brnabić ušla u Vladu Srbije, njen rođeni brat Igor imenovan za direktora kompanije Asseco. Zatim je podsetila na čitav niz poslova koje je ova kompanija potom sklopila sa javnim preduzećima i ministarstvima u Srbiji.

Prethodno je premijerka na svom Tviter nalogu objavila dva spota protiv predsednika SSP Dragana Đilasa.

Poslednji je naslovljen sa „Priča o Velikom bratu“. U ovom video uratku Đilas je optužen da „voli narodne pare“ i da je „oštetio Beograđane za milione evra“.

Spot se završava rečenicom: „On je otimao od beogradske dece da bi strpao o svoje džepove i opet bi sve ponovo“.

Predsednica Vlade Srbije je taj spot prethodno na Tviteru najavila sledećom rečenicom:

„Samo „teaser“, najava videa koji uskoro sledi. Paradigma bahatosti i bezobzirnosti vlasti nekada. Epohalne, neshvatljive zloupotrebe funkcija za lično bogaćenje. Šta je za 18 dinara mogao tada da priušti običan čovek, a šta Đilas? Početak priče o Velikom bratu“.

Reagujući na ovaj video, Đilas je za portal Nova.rs rekao:

„Kako da reagujem? Da stoti put objašnjavam da je u Emotionu moja firma bila manjinski partner, da je Emotion izgradio zgradu od dva miliona evra, da je zgrada u vlasništvu Pionirskog grada, a ne Emotiona. Da je Emotion na osnovu uloženog koristio taj prostor određeni broj godina i da je logično da, dok se otplaćivalo uloženo, kirija bila mala? Zaista ne mogu“, kaže Đilas i dodaje:

„Tu je ključno pitanje, a što oni pojačavaju ionako neverovatne napade na mene ovim spotovima kad SSP i mene niko ne podržava?“.

BONUS VIDEO: Tepić: Izbori će biti slobodni i fer ili ih biti neće

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare