Dragan Djilas i Ana Brnabic
Dragan Đilas i Ana Brnabić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs/EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nakon što je premijerka Srbije Ana Brnabić na Tviteru objavila video spot u kojem ga ponovo targetira, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas za Nova.rs kaže da je ključno pitanje zašto vlast pojačava ionako neverovatne napade na njega ovim spotovima, kad SSP i njega niko ne podržava.

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je danas na svom Tviter nalogu video spot protiv predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa naslovljen sa „Priča o Velikom bratu“. U ovom video uratku Đilas je optužen da „voli narodne pare“ i da je „oštetio Beograđane za milione evra“.

Spot se završava rečenicom: „On je otimao od beogradske dece da bi strpao o svoje džepove i opet bi sve ponovo“.

Predsednica Vlade Srbije je taj spot prethodno na Tviteru najavila Sledećom rečenicom:

„Samo „teaser“, najava videa koji uskoro sledi. Paradigma bahatosti i bezobzirnosti vlasti nekada. Epohalne, neshvatljive zloupotrebe funkcija za lično bogaćenje. Šta je za 18 dinara mogao tada da priušti običan čovek, a šta Đilas? Početak priče o Velikom bratu“.

Ovo je drugi put da predsednica Vlade na ovakav način targetira lidera jedne političke stranke.

Nedavno je na televiziji Pink počeo da se emituje spot u kom se, takođe, targetira Đilas. I ovaj video je na društvenim mrežam prvo podelila premijerka Srbije Ana Brnabić, a zatim ga je preuzela ova režimska televizija. U ovom spotu se lider SSP optužuje da je “postao milijarder zahvaljujući zloupotrebi funkcije”.

Nakon gostovanja Brnabić u emisiji “Hit tvit”, ovaj video se svakog dana po nekoliko puta emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Reagujući na poslednji spot koji je Brnabić objavila na Tviredu lider SSP za portal Nova.rs kaže:

Dragan Đilas, Dragan Djilas
Dragan Đilas Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Kako da reagujem? Da stoti put objašnjavam da je u Emotionu moja firma bila manjinski partner, da je Emotion izgradio zgradu od dva miliona evra, da je zgrada u vlasništvu Pionirskog grada, a ne Emotiona. Da je Emotion na osnovu uloženog koristio taj prostor određeni broj godina i da je logično da, dok se otplaćivalo uloženo, kirija bila mala? Zaista ne mogu“, kaže Đilas i dodaje:

„Tu je ključno pitanje, a što oni pojačavaju ionako neverovatne napade na mene ovim spotovima kad SSP i mene niko ne podržava?“.

 

****

BONUS VIDEO: Đilas: Vučić stoji iza medijskih napada na mene

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare