Foto: Arhiva

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je na svom Tviter nalogu video spot protiv predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa naslovljen sa "Priča o Velikom bratu".

Brnabić je optužila Đilasa da „voli narodne pare“ i da je „oštetio Beograđane za milione evra“.

 

Spot se završava rečenicom: „On je otimao od beogradske dece da bi strpao u svoje džepove i opet bi sve ponovo“.

Brnabić je taj spot prethodno najavila sledećim rečima:

„Samo „teaser“, najava videa koji uskoro sledi. Paradigma bahatosti i bezobzirnosti vlasti nekada. Epohalne, neshvatljive zloupotrebe funkcija za lično bogaćenje. Šta je za 18 dinara mogao tada da priušti običan čovek, a šta Đilas? Početak priče o Velikom bratu“.

Ovo nije prvi put da se predsednik SSP targetira ovakvim spotovima.

Najpre se u spotu koji već izvesno vreme kruži društvenim mrežama, Đilas proglašavao odgovornim za politiku države, u vreme dok je bio na funkciji gradonačelnika Beograda.

Na spisku odgovornosti koje mu se spočitavaju jeste da je Srbija “dok je on bio na vlasti” imala 25 odsto nezaposlenih, pa i da je “dok je on bio na vlasti” Kosovo proglasilo nezavisnost… Spot se završava psovkom.

Zatim je na televiziji Pink počeo da se emituje spot u kom se, takođe, targetira Đilas. I ovaj video je na društvenim mrežama prvo podelila premijerka Srbije Ana Brnabić, a zatim ga je preuzela ova režimska televizija. U ovom spotu se lider SSP optužuje da je “postao milijarder zahvaljujući zloupotrebi funkcije”.

Nakon gostovanja Brnabić u emisiji “Hit tvit”, ovaj video se svakog dana po nekoliko puta emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

BONUS VIDEO: Žaklina Tatalović u klinču sa Anom Brnabić: Ko tu zapravo laže

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare