FOTO: KoSSev

Automobil marke Chevrolet Captiva u vlasništvu Srbina N.M. i registrovan na tablice KG, zapaljen je noćas u ulici Anke Spaić u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrdio je za KoSSev sam vlasnik. Slučaj je potom potvrdila i Kosovska policija.

Automobil je bio parkiran u neposrednoj blizini njegove kuće, a da je zapaljen N.M. je video jutros, po polasku na posao – oko 5.45h. Zatekao je automobil sa vidnim oštećenjima od vatre, prenosi Kossev.

FOTO: KoSSev

„Parkirao sam ga na mestu gde stalno parkiram. Jutros nisam verovao svojim očima, kad sam krenuo na posao. Pitao sam se da li je to uopšte moj automobil“, poručuje sagovornik ovog portala.

Pročitajte još...

Na automobilu je požar već bio ugašen, a, kako tvrdi, on nije ni pozvao vatrogasce niti čuo saniranje požara.

Iz vatrogasne mu je samo danas potvrđeno, da se slučaj dogodio sinoć – sat vremena nakon ponoći, odnosno da su oni tada radili na sanaciji. Vatrogasci su mu ujedno vratili dokumentaciju koja mu je stajala u automobilu.

FOTO: KoSSev

N.M. je jutros slučaj prijavio Kosovskoj policiji, gde je potom dao izjavu. U policiji su mu rekli da će tokom dana pokušati da izađu na teren, radi uviđaja.

Iz Kosovske policije potvrdili su za KoSSev da je noćas u severnom delu Mitrovice zapaljen džip koji je imao KG tablice, kao i da je zapaljen automobil vlasnik zatekao jutros, kada je krenuo na posao.

FOTO: KoSSev

Vlasnik N.M. naglašava da ne postoji niti jedan motiv zbog kog bi neko njemu zapalio automobil.

„Nikome se nisam zamerio, privatnik sam godinama. Ne radim u nijednoj javnoj ustanovi, ni po kosovskom ni po srpskom sistemu. Pa evo čak i tablice mi na kragujevačke tablice“, poručuje N.M.

FOTO: KoSSev

Od automobila mu sada, poručuje, nije ostalo ništa.

BONUS VIDEO: Miting Srba u Kosovskoj Mitrovici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar