Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije/Andrija Gavrilovic

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin gostujući večeras u emisiji Hit Tvit na Pinku, rekao je povodom teme Podgorica vs Beograd, "da je dobro što je Zdravko Krivokapić shvatio da je pogrešio u svojoj izjavi, da crnogorski predsednik Milo Đukanović i srpski Aleksandar Vučić, imaju zajedničke poslove".

“ Naravno da je u pitanju potpuna glupost i naravno da Vučić i Đukanović nemaju nikakve zajedničke poslove. Drago mi je da je Krivokapić shvatio svoju grešku i što je neće ponoviti. U celom regionu šta god da se desi kriv je Vučić. On to stoički nosi, kratko je prokomentarisao Vulin.

Podsetimo, kandidat za mandantara nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić nedavno je izjavio da su srpski i crnogorski predsednik Aleksandar Vučić i Milo Đukanović veći prijatelji nego što su on i njegov kum.

“Istina je da sam izjavio da su Milo Đukanović i Aleksandar Vučić više od prijatelja, da su bliži nego moj kum i ja, a sa tim svojim kumom na koga sam mislio se viđam jednom u četiri godine. Vučić i Milo su se sreli poslednji put na nekom samitu čini mi se u decembru 2019. godine.“, rekao je Krivokapić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare