Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Predsednik Aleksandar Vučić nije razgovarao sa opozicionim političarima o potencijalnom učešću u Vladi Srbije, a o predlogu mandatarke Brnabić razgovaraće na stranačkim organima, rekao je Vučić za naš portal.

Na pitanje novinarke Nova.rs povodom spekulacija medija da bi se u novoj Vladi Srbije mogli naći i neki predstavnici opozicionih stranaka poput Gordane Čomić, Nenada Konstantinovića ili Suzane Grubješić, predsednik Vučić je prilikom obilaska Kliničkog centra Srbije rekao:

„Nisam razgovarao sa njima, ali čekaću Anin predlog, pa ćemo kao stranka da se saglasimo o njemu, ako njih bude uopšte u tom predlogu. Mislim da je razgovor dobar sa svima sa kojima je to moguće, ali to moraju da budu oni ljudi kojima su državni interesi ispred partikularnih“, rekao je Vučić, i dodao da će o konkretnim imenima razgovarati na „stranačkim forumima“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je obišao radove na rekonstrukciji i izgradnji Kliničkog centra Srbije, gde je, osim o radovima na ovom bolničkom objektu, govorio i o situaciji sa korona virusom u Srbiji.

“Veoma sam zabrinut – korona buja kako je prestalo lepo vreme. Mislim, možda sam samo ja našao neku pravilnost u tome, ali i brojevi u celoj Evropi su užasni”. rekao je Vučić.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare