Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u Sloveniji, gde će učestvovati na sastanku lidera procesa Brdo-Brioni, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika države.

Vučić je nedavno govorio o sastanku grupe balkanskih lidera na samitu „Brdo-Brioni“, rekavši da je dobio predlog zaključka o nepromenjivosti granica.

„Poslali su mi predlog zaključaka, i u njima stoje da svi zajedno treba da se protivimo promeni granica. Ja sam uveo amandman i to je sad pakao za njih. Ja sam samo stavio da to bude u okviru deklaracije Ujedinjenih nacija“, rekao je Vučić, pa potom govorio o pristiscima iz Vašingtona.

Pročitajte još...

„Glavu dajem, a Srbiju ne dajem. Doći ću svečano odeven, u odelu, kravati, tu će biti velikani političke scene Balkana, a misle sve najgore o Srbiji. Susreti sa njima će biti baš lepi. Nemam razloga da brinem ni da se plašim. Ne širim mržnju prema njima. Nimalo nisam uplašen ni njihove fizičke snage ni obrazovanja…Mogu da usvoje šta god hoće, ali bez Srbije. Nema ništa od ta posla“, rekao je Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare