hotel ambasador
Hotal Ambasador u Nišu Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Aleksandar Vučić završio je trodnevnu posetu Nišavskom okrugu, ali je njegov džinovski poster na fasadi hotela "Ambasador" ostao.

Za sada je nepoznanica kad će biti sklonjen, ali se pretpostavlja da to neće biti skoro.

Svojevrsni „rat“ koji su vodili građani koji se protive postavljanju postera i botovi naprednjaka tako što su ostavljali pozitivne i negativne ocene i komentare za „Ambasador“, Gugl je zaustavio tako što je izbrisao sve recenzije novijeg datuma i sada se mogu videti samo one date od pre dva ili više meseca.

Građani su u jednom trenutku ocenu hotela „Ambasador“ oborili na 1,6 da bi je potom svojim komentarima naprednjaci podigli na 2,1, a nakon što se Gugl umešao, ocena je vraćena na 4,8.

PROČITAJTE JOŠ:

Za samo par dana broj recenzija hotela premašio je 13.000, ali je nakon „restartovanja“, ta brojka vraćena na svega 350. Građani Niša su, međutim, nastavili da dele na društvenim mrežama najrazličitije fotomontaže hotela „Ambasador“.

Na jednoj od njih iza Aleksandra Vučića i na centralnom gradskom trgu nalazi se sevorokorejska zastava, na nekima je lider radikala Vojislav Šešelj, a na nekima su manje poznate Nišlije koje su ostale upamćene zbog svojih neobičnih izjava u anketama.

Pojedine Nišlije su ovih dana delile i fotografije hotela „Ambasador“ s apelom za pomoć teško oboleloj deci.

PROČITAJTE JOŠ:

Procene su, inače, da bi izrada i postavljanje postera moglo da košta 19.500 evra, odnosno 2,3 miliona dinara, pošto se radi o posteru od oko 650 kvadrata.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prvog dana boravka u Nišu izjavio da nije video poster dobrodošlice na hotelu Ambasador navodeći da ne zna ko je vlasnik tog hotela i da u njemu nije odseo, te dodao da mu nije jasna „histerija“ pojedinih medija podignuta zbog toga.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare