Hotel Ambasador u Nišu Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Postavljanje džinovskog postera s likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i natpisom "Dobrodošao, predsedniče" na fasadi hotela "Ambasador" i dalje traje, ali od juče, kad su obrisi postera počeli da se naziru, krenula je pobuna građana protiv postavljanja ovog svojevrsnog bilborda.

Ocene hotela „Ambasador“ vrtoglavo su pale tokom noći s nekadašnjih 4,6 na 1,6, i to zbog velikog broja novih poruka i loših ocena.

Građani masovno ocenjuju hotel jedinicama, a pojedini su uz ocenu napisali i „da ih u hotelu s prozora gleda neki čudan čika“, „da su prozori prljavi“ i „nepregledni“, a postavljali su i pitanje „da li je sendvič ukusan“ i tome slično.

Foto: Google recenzije hotela

Brojni su i negativni komentari na društvenim mrežama zbog postavljanja ogromnog postera, a Nišlije na Fejsbuku dele strip u kome crtani lik severnokorejskog lidera Kim DŽong Una gleda fasadu u hotela „Ambasador“ i kaže: „Koji sam ja luzer“.

Foto: Google recenzije hotela

U ocenjivanje hotela „Ambasador“ uključili su se od jutros i oni koji odobravaju to što će se predsednik Srbije smešiti s fasade te petnaestospratnice.

Oni hotel ocenjuju svim peticama, a njihovi komentari su da je reč „o izuzetnom hotelu, s vrhunskom uslugom i hranom“.

Foto: Google recenzije hotela

Prema pisanju Južnih vesti, vlasnik hotela Ivan Spasić potvrdio je da će se na fasadi naći plakat dobrodošlice predsedniku Srbije, zbog, kako je rekao, „pomoći koju je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije“.

Vučić je nedavno najavio da će tokom decembra boraviti u Nišu dva dana i da će to biti verovatno predstojećeg vikenda.

BONUS VIDEO Dete ispred Vučića palo u nesvest

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare