hotel ambasador
Hotal Ambasador u Nišu Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Bura oko postavljanja velikog postera s likom Aleksandra Vućića i natpisom "Dobrodošao, predsedniče" na fasadi hotela "Ambasador" u Nišu se ne stišava, o čemu govori i to da je broj komentara i ocena hotela dostigao na Guglu brojku od bezmalo 13.000.

Međutim, Nišlije za sada nemaju odgovor na pitanje ko je došao da na ideju da postavi džinovski poster na fasadu hotela koji ima 15 spratova, niti odgovor na to ko će platiti postavljanje, ali i skidanje postera.

Kako portal Nova.rs saznaje, u izradu folija koje se lepe na staklenu fasadu hotela bilo je uključeno više štamparija u Nišu, koje su naprednjaci i ranije angažovali za štampanje različitog reklamnog materijala.

PROČITAJTE JOŠ:

Procene su da bi izrada i postavljanje postera moglo da košta 19.500 evra, odnosno 2,3 miliona dinara, pošto se radi o posteru od oko 650 kvadrata.

Hotal Ambasador u Nišu Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

„Štampanje folije u Nišu trenutno se naplaćuje 15 evra po kvadratu, a postavljanje je pet do šest evra, pod uslovom da se radi o reklami ili plakatu koja ne zahteva korišćenje krana ili alpinista. Kad se kran ili alpinist angažuju, onda postavljanje košta i 15 evra po kvadratu“, rekao je za Novu.rs vlasnik štamparije koji je želeo da ostane anoniman.

Na ovu temu se uveliko debatuje i na društvenim mrežama.

Izdacima oko postavljanja džinovskog postera potrebno je dodati i troškove postavljanja postera sa likom predsednika Srbije i takođe natpisom „Dobrodošao, predesedniče“ na više bilborda u gradu.

Vučić danas dolazi u trodnevnu posetu Nišu, a prvi njegov sastanak, kako je najavljeno, biće sa predsednicima svih opština sa područja Nišavskog okruga.

Džinovski poster s njegovim likom još nije konačno završen i kako stvari sada stoje biće gotov „u minut do 12“, odnosno neposredno pred ulazak u Niš.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare