Aleksandar Vučić Bled
Aleksandar Vučić Foto: TANJUG/AP Photo/Darko Bandic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je danas da li iko misli da stranke opozicije nisu izlazile na izbore zato što su problem izborni uslovi, navodeći da ih to pitanje nikada nije interesovalo, već je bilo potrebno uraditi nešto protiv zemlje, označiti je kao državu autoritarnog režima.

Vučić je, novinarima na Bledu, gde je učestvovao na Bledskom strateškom forumu, rekao da opozicija ima tri televizije, da se tri dana mora čekati da bi se na RTS videlo nešto pozitivno o Srbiji, a da postoje „lične, privatne novine“ predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Ne mogu da izađu iz klišea devedesetih godina, ne razumeju da nema povratka u nazad, da narod neće njih, neće povratak na najgore koji su zemlju urušavali, rekao je Vučić i ukazao da i protesti koji se organizuju, navodno protiv Rio Tinta, imaju za cilj da podignu stranačku infrastruturu stranaka opozicije.

Vučić je rekao i da ne zna odgovor na pitanje TV Pink da li je istina da je vlasnik Junajted grupe Dragan Šolak na Bled doveo brata američkog predsednika Džoa Bajdena, da bi i na taj način vršio pritisak na vlasti Srbije.

Ne verujem, Bajden je ozbiljan čovek da bi igrao sa onim što šutira lopticu na rupama od 150 metara, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Dragan Đilas o pregovorima sa EU I SNS 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare