Foto: Printscreen/Pink, Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom jučerašnjeg gostovanja u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, govorio je o Marku Vidojkoviću i izjavama koje je voditelj podkasta "Dobar, loš, zao" izneo o njemu.

PROČITAJTE JOŠ:

Vučić je istakao da neće tužiti Vidojkovića, jer kako tvrdi, „ne treba mu više novca nego što ga ima“. On je u emisiji „Hit tvit“ na TV Pink rekao da niko ne psuje opoziciju, već im eventualno uputi neku težu reč.

„Šta bi bilo da je neko psovao majku Đilasu? Oni plaču kada sa razglasa, a ne sa televizija i portala, neko preko razglasa pusti ‘Đilase lopove’“, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je potom, na primedbu gledaoca da bi Marko Vidojković trebalo da bude procesuran zbog uvreda, rekao da ga on neće tužiti, jer smatra da je to besmisleno, niti želi da bude bogatiji nego sto jeste.

Podsetimo, Vidojković je tokom podkasta “Dobar, loš, zao”  opsovao predsednika Vučića rečima: „P…a ti materina, je l ti ovo liči na RTS“.

On je potom izjavio i da nije mislio na majku predsednika, a kako režimski mediji tvrde.

„Majka predsednika Vučića mi ni najmanje nije bila u glavi kada sam njega opsovao“, rekao je nakon toga za Danas Marko Vidojković, pisac i jedan od voditelja podkasta „Dobar loš zao“.

BONUS video: Podcast DLZ i Dragan Bursać: Narod jedva čeka rat

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare