Foto: Ivan Dinić/Nova S

Ekipa podkasta "Dobar loš zao", koji se ekskluzivno emituje na našem portalu sredom od 20 časova, reagovala je na prilog u vestima TV Pink, kao i na pisanje portala "Informer" koji su insert iz njihove najnovije epizode zlonamerno doveli u vezu sa televizijom NOVA S i Strankom slobode i pravde. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

„Ovim putem želimo da stanemo u zaštitu svih koji rade na TV NOVA S, a koji su žrtve političkog progona od strane režimskih medijskih hijena, televizije Pink i blatoida „Informer“. Podkast „Dobar loš zao“ ne emituje se na TV NOVA S još od jula, 2021, već samo na internetu, uz slogan ‘Nije za TV’. Podkast „Dobar loš zao“ nije u vlasništvu Dragana Đilasa, nije autorsko delo Dragana Đilasa i nema nikakve veze sa Draganom Đilasom, niti Marinikom Tepić, osim što nam će uvek biti dragi gosti, kao i svi ostali (minus Šapić). DLZ ne pripada nijednoj političkoj opciji, osim što se naglašeno i jasno borimo protiv aktuelne narkokleptokratske hunte koja je okupirala Srbiju“ navodi se u saopštenju, pa dodaje:

„Koautor podkasta, Marko Vidojković, žrtva višegodišnjih režimskih pretnji, uvreda i podmuklih kampanja, u aktuelnoj epizodi nekoliko puta imao je napade besa, usled kojih je maksimalno koristio svoju slobodu izražavanja, psujući, osim predsednika. gledaoce emisije (u više navrata), Evropsku Uniju, kosovske tablice, večiti derbi, pa čak i svog kolegu Nenada Kulačina, pišući mu uvredljive poruke na scenariju za emisiju“, piše u saopštenju.

Autori podkasta DLZ upućuju iskreno izvinjenje predsednikovoj majci, ona nije ni za šta kriva (ne da mi znamo). Angelina Vučić svakako nije bila meta Vidojkovićevog izliva kreativnog besa, već njen sin. DLZ je već pokazao da ume da prizna grešku, za razliku od Aleksandra Vučića, koji će nas radije odvesti u potpunu propast, nego priznati da je zreo za političku penziju, a mi bismo dodali i za zatvor“ zaključuje se u saopštenju.

Celu epizodu „Dobar loš zao“ u kojoj je gost bio banjalučki novinar Dragan Bursać možete pogledati ispod:

BONUS VIDEO: Najava podcasta DLZ Dragan Bursać

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare