Foto: TANJUG / INSTAGRAM / BUDUCNOSTSRBIJEAV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obišao je večeras radove na izgradnji nove kovid bolnice u kasarni “Rasina” na periferiji Kruševca koji bi, kako je najavio, trebalo da budu završeni do 15. decembra. Vučić je rekao da će do petka prvih 800 pacijenata biti smešteno u kovid bolnicu u Batajnici, a zatim se dotakao i ugostiteljskih objekata i zatvaranja istih.

Naime, Vučić je rekao da će se, ako dođe do zatvaranja ugostiteljskih objekata, pronaći način da im se pomogne.

„Ako budemo morali da zatvaramo, a očigledno je da se bližimo tome, gledaćemo da pomognemo ljudima u turizmu i ugostiteljestvu, posebno u Beogradu. Da li ćemo da idemo kroz plaćanje još jednog minimalca ili na neki drugi način, za ljude u tom sektoru i sektoru usluge, videćemo, iako nam to nije lako“, rekao je Vučić i dodao:

„I kad kažemo da nemamo ništa, uvek smo mi nešto uštedeli, i ostavili za crne dane. Mislim da ljudi zbog toga treba da budu zadovoljni, tim ljudima ćemo probati da pomognemo“.

O čemu je još Aleksandar Vučić govorio tokom obilaska nove kovid bolnice u kasarni “Rasina” na periferiji Kruševca, pročitajte u vestima ispod:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare