Sabac protest
Protesti u Šapcu Foto:BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da muškarci, koji su šipkama napali učesnike subotnjeg protesta u Šapcu, nisu stranačka vojska SNS.

Upitan ko su maskirane osobe koje su tokom blokade mosta u Šapcu izašle iz luksuznih automobila sa palicama i motkama u rukama, Vučević je kazao da je to pitanje za policiju.

Gostujući na Radioteleviziji Vojvodine, potpredsednik Srpske napredne stranke je, povodom subotnjih incidenata u Šapcu, rekao da je „neko pokušao da spreči“ građane da dođu u Beograd na proslavu 13. godišnjice osnivanja SNS.

„Ne može niko u Srbiji da me sprečava da se krećem, osim naravno policije“, kazao je Vučević.

Dodao je da se bez oduke građana ništa neće moći raditi kada je u pitanju najavljena investicija kompanije Rio Tinto kod Loznice.

„Ne mislim o tome ništa, moram da vidim šta će biti s tim projektom. Rio Tinto su doveli oni koji danas podržavaju huligana i bitangu Dragana Milovanovića Crnog„ kazao je Vučević.

BONUS VIDEO: Nervozni Vučić odgovara na pitanje novinarke nova.rs: Gumeni čekići batinaša u Šapcu i sekire kojom su branili Violu Von Kramon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare