Foto: N1; Birn

Od kolapsa energetskog sektora u Srbiji najveću korist bi mogli imati Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, odnosno njihovi partneri u vrhu vlasti, kaže se u novom saopštenju Stranke slobode i pravde.

„Na jučerašnjoj javnoj sednici Vlade saopšteno je da će hitno zameniti svih 920 hiljada drvenih stubova betonskim i da će se za to potrošiti neverovatnih 350 miliona evra. Kompanija koja proizvodi stubove zove se „Betonjerka Aleksinac“ i u vlasništvu je Veselinovića i Radoičića.

Vučić je obavestio javnost da drveni stubovi padaju i da je zbog toga ugroženo snabdevanje strujom. Zanimljivo je da padaju samo kod nas. U Severnoj Americi trenutno ima 150 miliona drvenih električnih stubova koji su dominantni u upotrebi, a koji ne padaju uprkos tome što su vremenski uslovi ekstremniji nego u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Kad je posao dobar i profitabilan za familiju za jedan dan se nađe 200, od neophodnih 350 miliona evra. Bez tendera potrošiće se ogroman novac za ove namene, iako je jasno da većina stubova neće moći da se zameni tokom ove zime.

Vučići, mihajlovićke, grčići su nas doveli do raspada enegetskog sistema i uništavanja EPS-a. Sad će ovu katastrofu iskoristiti za lično bogaćenje i bogaćenje svojih poslovnih partnera Veselinovića i Radoičića, koji su od nedavno na listi američkih sankcija zbog kriminala i korupcije“, kaže SSP u svom saopštenju.

BONUS VIDEO: Posledice američkih sankcija Veselinoviću i Radoičiću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare