Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić redovno za sebe ističe da je ljubitelj sporta, naročito košarke. Stoga i ne čudi što šef srpske države, koji je ujedno i polaznik Visoke sportske škole u Beogradu, koristi svaku priliku da demonstrira svoje veštine sa loptom.

Pročitajte još...

Tako je bilo prilikom obilaska radova na rekonstrukciji OŠ „Hajduk Veljko“ i sportske hale u Zaječaru, gde je Džordan među šefovima svetskih država još jednom demonstirao svoje „košarkaške veštine“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grobarka (@ima1tim)

Podsetimo, predsednik Srbije je polaznik Visoke sportske i zdravstvene škole na smeru Sportski trener. On je u julu ove godine objavio na svom zvaničnom Instagram nalogu “Budućnost Srbije” zanimljivu fotografiju samog sebe sa – studentskim indeksom. Ubrzo je stiglo i objašnjenje:

“Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta – Visoke sportske škole strukovnih studija, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova”, napisao je predsednik.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare