Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Brucošu Aleksandru Vučiću, polazniku Visoke sportske i zdravstvene škole na smeru Sportski trener, u ponedeljak počinju predavanja, a prvo od mnogih trebalo bi da prati na kursu "Pedagogoija sporta" od 9:30 do 11 sati.

To pokazuje raspored predavanja objavljen na portalu pomenute Visoke sportske i zdravstvene škole juče. 

Prema njemu, predsednik bi u ponedeljak trebalo da ima pomenuto predavanje iz Pedagogije kod profesorke Tamare Stojanović. Ovo, kao i većina predavanja, održavaju se onlajn. Predsednik je u utorak slobodan, a u sredu kod predavačice Antropomotorike Nađe Ilić trebalo bi da sluša predavanje u jednom od tri termina: od 9.30, 10.45 ili 12.30. Sutradan, ponovo onlajn, kod predavačice Kristine Vukušić, predsednik bi trebalo da sluša predavanje iz Anatomije.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Idućeg ponedeljka, sledi vežbe iz Antropomotorike, a dan kasnije iz Sociologije sporta, potom Anatomije i na kraju Informatike sa statistikom – kako bi predsednik stekao i veštinu praćenja napredne statistike svojih igrača. To je to što se tiče zimskog semestra.

Inače, predsednik je, kako je objavljeno na njegovom Instagram profilu, danas prisustvovao prijemu studenata na pomenutoj školi.

Podsećamo, u julu ove godine predsednik je objavio na svom zvaničnom Instagram nalogu „Budućnost Srbije“ zanimljivu fotografiju samog sebe sa – studentskim indeksom. Ubrzo je stiglo i objašnjenje:

Foto: Vss.edu.rs

“Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta – Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova”, napisao je predsednik.

Inače, Vučić je malo pre toga u intervjuu za “Kurir”, otkrio po prvi put da ima nameru da postane košarkaški trener.

“Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite. Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san…”, rekao je Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare