Aleksandar Vučić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića "kako je već položio neke kolokvijume", izazvala je lavinu komentara na Tviteru. I dok su su jedni tvrdili da šef srpske države ne govori istinu, drugi su "impresionirano" istakli da je reč o čoveku koji sve stiže.

Vučić je danas istakao da ne planira da napusti zemlju po promeni vlasti, a kao argument zašto nema razloga da odlazi iz Srbije, naveo je, između ostalog, i to da mu pristojno ide na Viskoj sportskoj i zdravstvenoj školi.

Pročitajte još...

„I po promeni vlasti, ne da ništa neće moći da mi pronađu, nego će i da se pozivaju na delo koje je ostavljeno. O promeni vlasti to kad narod odluči, a ne kad smisle da je vreme”, naveo je Vučić.

Reagujući na njegovu izjavu, tviteraši su se zapitali kad predsednik stiže da uči i polaže kolokvijume, imajući u vidu državničke obaveze koje ima. Međutim, bilo je i onih koji su tvrdili da prvi čovek države ne govori istinu.

Korisnici društvene mreže Tviter postavili su i pitanje na koji način je predsednik Srbije uspeo sve da postigne, kad mu je jedna konferencija za medija nedovoljna da kaže sve što ima.

Bilo je i onih koji tvrde da predsednika posle okonačnih studija „nećemo videti“.

Pojedini tviteraši su se osvrnuli na aktuelnu epidemiološku situaciju, napominjući da je neumesno da Vučić, u trenutku kad se Srbija bori sa koronavirusom, govori o svom obrazovanju.

Pogledajte šta su još tviteraši pisali o brucošu Aleksandru Vučiću:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare