Ispred Ministarstva poljoprivrede u Beogradu došlo je do manjeg incidenta kada je Sima Spasić iz Udruženja porodica kosmetskih žrtava ponovo pokušao da omete najavljenu konferenciju za novinare Stranke slobode i pravde (SSP). Spasić se neposredno pre početka konferencije potpredsednika SSP Dejana Bulatovića, pojavio sa tranparentom na kojem je pisalo "Savez za Srbiju želi pučem da dođe na vlast", kao i sa nekoliko tabli sa slikama žrtava rata na Kosovu.

Kako piše N1, Uz povike preko megafona „Savez za Srbiju je zlo za Srbiju“, „Đilas – korona“ i „Nikada nećete doći na vlast“, Spasić je pokušao da spreči početak konferencije, na šta je reagovao Bulatović sklonivši slike žrtava i pocepavši transparent o Savezu za Srbiju.

Posle kraćeg koškanja, Bulatović je onesposobio megafon, ali je Spasić sve do kraja konferencije uzvikivao „Đilas, UČK, ISIS, Kosovo“, a prisutnima poželeo da svi „dožive njegovu sudbinu“.

Bulatović je na početku konferencije za novinare istakao da je Sima Spasić slika režima u Srbiji kao i da režim koristi „bolesnog čoveka kako bi sprečio opoziciju da išta kaže“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare