Aleksandar Vucic i Goran Vesic
Aleksandar Vučić i Goran Vesić Foto:Instagram/buducnostsrbijeavFacebook/Горан Весић

Nedelja je i Vesić ponovo jede grašak kod majke - ili barem tako kaže na svom zvaničnom Fejsbuk profilu. Za razliku od predsednika Srbije koji s vreme na vreme "šara", pa na svojim društvenim mrežama, pored supe, objavljuje i druga ukusna jela iz domaće kuhinje, Vesić se ponavlja, kažu korisnici Tvitera.

Nakon što je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao juče Udruženje građana Animal rescue Serbia (ARS), koje se bavi zaštitom i spasavanjem životinja i uručio im ključeve prostorija koje će to udruženje ubuduće koristiti za svoje potrebe, gde je i iskoristio priliku da se fotografiše sa psom, kojeg je za potrebe fotografije poljubio – baš kao i ranije njegov šef, predsednik Srbije Aleksandar Vučić – danas je objavio fotku nedeljnog ručka.

Da iver ne pada daleko od klade, svedoče fotografije na kojima su Aleksandar Vučić i Goran Vesić zabeleženi tokom proteklih nekoliko meseci. Zamenik gradonačelnika Beograda baš u svemu pokušava da bude sličan predsedniku Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Prvo ga je imitirao samo usmeno – koristio svoj prostor u medijima da negativno govori o opoziciji i Draganu Đilasu, koji je neizostavna figura njegovih javnih performansa, a potom je krenuo i na inflenserski marketing – pa sada objavljuje fotografije slične Vučiću. Ako Vučić jede supu, Vesić jede grašak. Ako Vučić mazi psa, Vesić ga ljubi. Ako Vučić šutira loptu, Vesić to radi isto odmah nakon njega.

„Obezbedili smo za ovo udruženje prostor površine 500 kvadratnih metara koji će zadovoljiti njihove potrebe. Oni se ne bave samo spasavanjem životinja, već i edukacijom i radom sa mladima, kao i nizom drugih aktivnosti“, rekao je Vesić juče prilikom posete Udruženju građana Animal rescue Serbia (ARS).

Fotografija sa psom koja je tom prilikom nastala nalazi se u nastavku teksta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Vesic (@vesicg)

Slično je postupio i predsednik Srbije u oktobru prošle godine.

Kada je Vučić objavo da jede supu, Vesić je postupio slično, pa je na, kako je napisoa, ručku kod mame, jeo grašak.

*

Gde je zdrava hrana, tu je i sport. Ako Vučić kaže da igra fudbal, Vesić će se vrlo verovatno upisati na trening.

*

Foto: Instagram/Buducnostsrbijeav, TANJUG/ BEOINFO/ PREDRAG MITIC

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar