Foto: Instagram/Buducnostsrbijeav, TANJUG/ BEOINFO/ PREDRAG MITIC

Ako je suditi po fotografijama sa događaja na kojima je prisutan zamenik gradonačelnika Goran Vesić i onih koje s vremena na vreme na društvenim mrežama objavljuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, reklo bi se - neko nekog tu imitira. Maženje pasa, fotografije sa tanjirom domaće hrane ili šut na gol, sve je tu. Ali duplo...

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas rekonstruisane sportske terene u naselju Mirijevo i tom prilikom istakao da je ovo treći teren koji je urađen i da vredi oko 24 miliona dinara.

„Кada vidite ove sportske terene i kada vidite decu koja se raduju što su dobila terene u naselju gde živi skoro 50 hiljada ljudi, onda zaista posao kojim se bavite dobija smisao. Na ovaj način se poboljšava kvalitet života građana, a to i jeste naša politika“, istakao je Vesić.

A onda je baš kao i predsednik nedavno pokazao svoje umeće u fudbalu i šutirao na gol, a potom mazio psa koji se tu našao.

Moglo bi se reći da je slučajnost, da nedavno, samo nekoliko dana nakon što je predsednik Srbije otkrio kako se okrepljuje, Vesić učinio isto.

Vučić je podelio fotografiju na kojoj se vidi da uživa u obroku, a posebno se zahvalio radnicima u kuhinji Predsedništva.

Aleksandar Vučić supa u podne Foto:instagram/buducnostsrbijeav

„Supa u podne – najbolje okrepljenje pred nastavak napornog dana. Hvala Gordani i svom osoblju naše kuhinje u Predsedništvu što brinu o nama i ispunjavaju sve naše prohteve“, napisao je Vučić na Instagramu.

Samo nekoliko dana kasnije, eto i Vesića sa fotografijom na kojoj se okrepljuje graškom.

Foto: Instagram

„Došla je nedelja i ručak kod majke. Grašak koji napravi moja majka Ljiljana je najbolji na svetu“, napisao je Vesić.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare