Dobrica Veselinović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"Sastav delegacije vladajuće stranke ukazuje na to da je SNS svesna da bi u ozbiljnom razgovoru o situaciji u zemlji bilo jasno svim učesnicima da Srbija nije demokratska zemlja", rekao je za Nova.rs aktivista pokreta Ne davimo Beograd, Dobrica Veselinović.

Vesilinović za naš portal kaže da su predstavnici vladajuće stranke ostavili sebi prostor da ad hoc napadima na ličnoj osnovi usmere dijalog u suprotnom smeru u odnosu na ono zbog čega je on organizovan.

Pročitajte još...

„Sastav delegacije vladajuće stranke ukazuje na to da je Srpska napredna stranka svesna da u ozbiljnom razgovoru o situaciji u zemlji bi bilo jasno svim učesnicima da Srbija nije demokratska zemlja. S toga su sebi ostavili prostor da članovi i članice njihove delegacije mogu ad hoc napadima na ličnoj osnovi da usmere razgovor u suprotnom smeru od razloga zbog kojih se vodi dijalog.

Na to ukazuje dosadašnje ponašanje članova i članica njihove delegacije“, ističe Veselinović i dodaje da je Ne davimo Beograd, zajedno sa drugim opozicionim akterima, predložio platformu kojom mogu da veoma brzo uspostave minimum uslova za održavanje fer i ravnopravnih izbora.

„Istovremeno svesni smo da je borba za dobar grad moguća jedino ukoliko možemo da odbranimo svaki glas. Zato smo uporedo sa borbom za uslove za fer i ravnopravne izbore, pokrenuli obuke i pripreme za kontrolore na budućim izborima i građani veoma dobro reaguju. Odziv je veliki“, zaključuje on.

BONUS VIDEO Vučić: Odoh ja sam Viktorom na jedno lepo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar