Podeli
Foto:Nova.rs

Na prostorijama Saveta Mesne zajednice Ševarice, gde je i biračko mesto u ovom šabačkom selu, jutros oko četiri časa razbijen je izlog.

Sve su zabeležile kamere video nadzora, a postoje i svedoci. Slučaj je dalje u nadležnosti policije, a u Mesnoj zajednici sumnjaju da je događaj politički motivisan – u Ševaricama je pobedila Lista Nebojše Zelenovića “Šabac je naš”.

PROČITAJTE JOŠ

Nenad Tomić, zamenik predsednika Saveta MZ, vandalizam povezuje sa nedavno održanim izborima. Tomić je i odbornički kandidat na listi “Nebojša Zelenović – Šabac je naš.”

“Bilo je sinoć okupljanja u centru sela, ali je simptomatično da je razbijen samo izlog prostorija Mesne zajednice – sumnja se da je svakako vandalski čin politički motivisan”, rekao je on.

Vandalski čin, razbijanje povelikog izloga, koštaće prema proceni oko trideset hiljada dinara. Bar će se, nadaju se u ovom selu, vrlo brzo znati krivac.

Podsetimo da su meštani Ševarica neposrednim izjašnjavanjem sto hiljada sredstava od povraćaja novca od poreza na imovinu opredelili upravo za video nadzor, kojim je od pre godinu dana pokriven ceo centar sela. Sve zabeleženo okom kamere trebalo bi da olakša rad policije.

Izvor: TV Šabac