Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić navela je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak smeniti direktora Telekoma Predraga Ćulibrka, kao i da će na njegovo mesto dovesti Vladimira Lučića, sadašnjeg koordinatora za internet i multimediju u toj kompaniji.

„Još jedna pobeda! Posle prijave direktora Telekoma Predraga Ćulibrka, jer je za fiktivni posao dao 38 miliona evra Igoru Žeželju da kupi Kurir, stiže info: Vučić ga smenjuje u ponedeljak, a imenuje Vladimira Lučića, mozga malverzacije. Lučić je još letos ‘seo’. Znači nove štele“, napisala je Marinika Tepić na Tviteru.

Ona je pre dva dana podnela krivičnu prijavu protiv direktora Telekoma Predraga Ćulibrka „za zloupotrebu odgovornog lica prilikom kupovine ‘Kurira’ od strane Igora Žeželja.

Tepić je ranije govorila o „fiktivnom ugovoru“ koji je „Telekom“ sklopio sa firmom Igora Žeželja, a na osnovu kojeg je ovo javno preduzeće dalo 38 miliona evra u svrhu otkupa medijskog sadržaja.

„Ukupno 38 miliona evra našeg novca za Igora Žeželja, to se navodi u ugovoru, kojim on i dalje razvija svoje poslove“, dodala je ona.

Tepić je, podsećamo, u više navrata govorila o sumnjivim poslovima Telekoma, konkretno vezanim za kupovinu medija. Zbog toga je bila i fizički maltretirana, kada joj je Draško Marković, jedan od direktora u “Telekoma”, oteo  mikrofon i onemogućio nastavak konferencije za novinare.  Tepić je tu konferenciju posvetila informacijama o malverzacijama “Telekoma”, kada je, pred kraj konferencije, iz zgrade izašao pomenuti Marković, koji je “oteo” mikrofon potpredsednici SSP i onemogućio je da nastavi konferenciju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare